Rólunk
 • munkatársaink
  34
  irodában
  18
  otthon
  Munkatársaink részben az irodában, részben otthonról dolgoznak jelenleg
 • tracker igények
  53
  munkanaponként
  13 545
  évente
  Ügyfeleinkkel közösen nap mint nap számos problémát oldunk meg
 • partnereink forgalma
  3
  milliárd forint
  Ügyfeleink együttes napi forgalma (becslés)

Rólunk

A magyar tulajdonban lévő Vision-Software cégcsoport 25 éve fejleszt Octopus 8 integrált vállalatirányítási és webáruházi rendszereket, vezető hazai KKV vállalkozások számára. Ügyfeleink között megtalálhatóak piacvezető nagy- és kiskereskedő cégek, termelő vállalatok, szolgáltató cégek (EMAG-Extreme Digital, CHS Hungary, Corwell, Decoration & Design, BestByte). Webáruházaink napi összforgalma eléri a félmilliárd forintot.

Vállalkozásunk története 1996 novemberében kezdődött, amikor három végzős diák garázscégként megalapította a Vision-Software Kft. elődcégét. Napjainkra a három cégből, a Vision-Software Kft.-, a VS Fejlesztési Stúdió Kft.-, Visionsoft Üzleti Megoldások Kft.-ből álló cégcsoport meghatározó szereplőjévé vált a hazai KKV szektor ERP szállítóinak. Több mint ötven fejlesztőt és szakértőt foglalkoztatunk, szoftvereinket több ezer elégedett felhasználó használja nap mint nap. Célunk, hogy olyan rendszereket és megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink részére, amelyek a folyamatosan változó magyar környezet ellenére is kompromisszumok nélkül használhatók.

Büszkék vagyunk rá, hogy az eltelt évek alatt is sikerült megtartani azt a kezdeti szellemiséget, mely cégünket sikerre vezette. Megmaradt maximális lojalitásunk ügyfeleink felé, növekedésünk ellenére megtartottuk rugalmasságunkat is. Úgy gondoljuk, hogy minden vállalkozás egyedi, így nem lehet előre legyártott sablonrendszerekkel kiszolgálni. Legfontosabb számunkra az ügyfeleinkkel fenntartott szoros kapcsolat. Ennek érdekében egyrészt törekszünk a szokásos ügyfél-szállító viszonynál közelebbi, interaktív kommunikációra, másrészt a megbízó érdekeit szolgáló komplex és átfogó megoldások javaslatára és megvalósítására.

Az évek során szerzett technológiai és szakmai tapasztalatainkat kollegáink a rendszerek bevezetése során igyekeznek átadni ügyfeleinknek. A bevezetés így már nem csak az Octopus 8 ERP rendszer használhatóságát garantálja, hanem annak értékállóságát is. Talán ennek köszönhető, hogy rendszereinktől elégedetlenség miatt még nem váltak meg.

Eddigi tapasztalataink alapján egy új vállalatirányítási rendszer megvalósítása során nem csak szoftverbeszerzés, hanem sok esetben a környezeti infrastruktúra modernizálása is megtörténik. Cégünk saját IT csapattal rendelkezik, így - mint kiemelt Microsoft partner - rövid határidővel tudjuk a szükséges hardver berendezéseket és a kapcsolódó szoftvereket beszerezni, illetve üzembe helyezni. Azon partnereinknél, ahol olyan komplexitású rendszer jön létre, mely már megkívánja az eszközök professzionális szintű karbantartását, az IT divízió emelt szintű hardvertámogatást és üzemeltetést biztosít, akár 7/24 órás rendszerben is.

Felelősség

Cégünk egyik alapértéke a társadalmi felelősségvállalás, egyben a közösségi szemlélet formálása és elmélyítése. Szlogenünk - Inspiráció. Tudás. Felelősség - harmadik szava is azt bizonyítja, hogy tisztában vagyunk azzal, cégen belül és kívül ez mit jelent és igyekszünk ennek a felelősségnek több tekintetben megfelelni.

Több évre visszamenőleg támogattunk arra rászoruló szervezeteket vagy karitatív projekteket, melyet közvetve ügyfeleink tettek lehetővé. Törekszünk a környezetünkben élők életkörülményeinek javítására, a közösségi értékek támogatására és a közvetlen környezetünk védelmére is. Számos alkalommal szerveztünk gyűjtést, önkéntes véradásra buzdítjuk kollégáinkat és önkéntes munkákat is gyakran vállalunk.


Vezetőink

Körtvélyessy Gábor

Körtvélyessy Gábor

Alapító tulajdonos
vision
A cég alapítója és a fejlesztési motorja. Kedvelt területe a raktár-logisztika. Gondolkodása középpontjában mindig az optimális működés eszméje áll. De ez elmondható bármilyen sportra vagy játékra nézve is. Mindig számol, tervez s ha kell, újratervez.
Villers Péter

Villers Péter

Tulajdonos
vision
A cég működéséért, az értékesítésért és az ügyfélkapcsolatokért felel. Megrendelőink igényeit nemcsak a kezdeti időszakban, hanem a közös együttműködés alatt is végig a legfontosabb szempontként kezeli. Aktív, életigenlő ember. Hobbijai között a Budapest-Bamako Rally és a karaoke is szerepel.
Mercz Tímea

Mercz Tímea

Gazdasági vezető
vision
Ügyfeleink bármilyen kérdésben fordulhatnak hozzá, szívesen segít. Munkájában mindig precíz és pontos, igazi anyukaként fogja össze cégünk ügyes-bajos dolgait. A sport sem marad ki az életéből, fut és kerékpározik.
Lami Gábor

Lami Gábor

Octopus 8 ERP fejlesztési vezető
o8
A Raktár modul, a rendeléskezelés és az automata beszerző tapasztalt fejlesztője. A mindig mosolygós kollégánk aktív hétköznapokat él, szereti az extrém sportokat, gyakran jár barlangászni, hegyet és sziklát mászni.
Gyenis Szabolcs

Gyenis Szabolcs

Webfejlesztési vezető
web
A webes fejlesztői és támogató csapat vezetője, aki mindig nyitott az új ötletekre és megvalósítási lehetőségekre. Több mint 15 évig volt ügyfél oldalon OCTOPUS 8 ERP kulcsfelhasználó, így hatékonyan képes ötvözni a felhasználói és fejlesztői igényeket. A VS Running Team futócsapat aktív tagja.
Szabó Krisztián

Szabó Krisztián

Support vezető
o8
Pályafutását pénzügyi-számviteli szakértőként kezdte nálunk, de hamar kiemelkedő helytállásáról tett tanúbizonyságot projektvezetőként is. Minden kihívást jelentő feladatba kitartóan veti bele magát, több témakörben is komoly tudással rendelkezik. Szívesen squashol, fut, úszik.
Tábor Tamás

Tábor Tamás

IT vezető
it
Az IT csapat vezetője, aki egyben kiváló szakember is. Az IT osztálynál minden kérdés az ő kezében fut össze. Szabadidejében szívesen siklóernyőzik.

Életképek