Felhasználási Feltételek

Tisztelt Látogató!

A visionsoft.hu internetes portál és az azon található aktív webtartalmak (továbbiakban: Oldalak) használatával Látogató fenntartások nélkül elfogadja a Vision-Software Kft. által támasztott Használati Feltételeket. A Használati Feltételek tartalmazza azon kikötéseket és feltételeket, melyek az Oldalak használata során alkalmazandók.

Oldalakon található egyes tartalmak megtekintése és az Online Ügyfélszolgálat Rendszer használata előzetes és zárt regisztrációhoz kötött. Oldalakon található funkciók, valamint az Online Ügyfélszolgálati Rendszer magánszemélyek, érdeklődők és végfelhasználók részére nem érhetők el, ezen szolgáltatások kizárólag a Vision-Software Kft. szerződött ügyfelei, illetve megbízottjaik és képviselőik számára használhatók.

Vision-Software Kft., mint az Oldalak tulajdonosa és üzemeltetője érdekei szerint megváltoztathat bármilyen információt, dátumot, megjelenési formát és felületet. Szabadon módosíthatja az Oldalak látogatásának, a regisztráció módjának szabályait, előzetes értesítési és tájékoztatási kötelezettség nélkül.

Az Oldalakon található anyagok, dokumentációk, információk, képi és grafikai objektumok a Vision-Software Kft. tulajdonát képezik és szerzőjogi védelem alatt állnak. Látogató semmilyen módon sem jogosult azokat módosítani, lemásolni, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi céllal felhasználni. E feltételek bármilyen megszegése azonnali és automatikus regisztráció visszavonást eredményez, mely visszavonás után Látogató köteles az Oldalakról már letöltött vagy kinyomtatott minden anyag és dokumentáció megsemmisítésére.

A Vision-Software Kft. nem felelős semmilyen közvetlen, vagy közvetett (következményi) kárért, amely az Oldalakon történő keresés, böngészés, vagy használat miatt következett be, egyebeket nem kizárva az alábbiakban felsorolt okokban:

  • Az interneten keresztül küldött és/vagy fogadott bármilyen adat és információtartalom.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami akadályozza az Oldalak működését.
  • Bármilyen a Vision-Software Kft, vagy harmadik személy által készített program meghibásodása, vagy rendellenes működésének következményei.
  • Bármilyen elektronikus értesítés, vagy levél küldéséből, annak elmaradásából, vagy annak adattartalmának titkosságából eredően.
  • Vírusfertőzések

Látogató kizárólagos felelőssége felmérni és gondoskodni számítógépe megfelelő védelméről. Egyedül Látogató felelős az Oldalakhoz való kapcsolódásért és az Online Ügyfélszolgálat Rendszer használatáért. A Vision-Software Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben bármilyen bekövetkezett kárral kapcsolatosan.

Abban az esetben, ha Látogató bármilyen formában megsérti a Használat Feltételeket és szabályokat, a Vision-Software Kft. előzetes értesítési kényszer nélkül azonnal érvénytelenítheti Látogató regisztrációját.

A Vision-Software Kft. minden tőle telhetőt megtesz, hogy az Oldalakon megjelenő információk pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal semmilyen felelősséget azok pontosságáért és helyességért. A Vision-Software Kft. elhárít minden felelősséget vagy kötelezettséget a tartalomban, adatokban előforduló elírásokért, vagy egyéb hibákért.

Az Online Ügyfélszolgálati Rendszerben a Vision-Software Kft. által nyilvántartott ügyféligények és bejelentések szerepelnek. A megjelenített igények adatai kizárólag tájékoztató jellegűek és a gördülékenyebb ügyfél tájékoztatást szolgálják.

A Vision-Software Kft. nem vállal semmilyen felelősséget az Online Ügyfélszolgálati Rendszerben szereplő igények adattartalmáért. Soha semmilyen körülmények között nem tekinthetők a Vision-Software Kft. részére kötelezettségvállalásnak a feltüntetett (egyebeket nem kizárva), árak, várható verziók, várható vállalási határidők, fizetési és garanciális feltételek, óraszámok tekintetében.

Az adatvédelemmel kapcsolatos észrevételeiket az adatvedelem@visionsoft.hu címen tehetik meg.

Látogató kifejezetten elfogadja, hogy a Vision-Software Kft. jogosult (technikai és információ védelmi szempontok alapján) a látható igényeket szűrni, azok megjelenését az Oldalon letiltani.

Köszönjük!