E-kereskedelem

E-kereskedelem

Bővebb tartalom

E-kereskedelem

A webes csapat kizárólag az Octopus 8 ERP rendszerhez csatlakozó webáruházak készítésével foglalkozik. Szolgáltatásunk teljeskörű, a felméréstől, a design tervezésen át az egyedi igények kielégítéséhez szükséges fejlesztéseket is magába foglalja, emellett minden új webáruház átesik egy teljeskörű belső tesztelési folyamaton, a demo áruház telepítése után pedig oktatásokkal, egyedi dokumentációkkal támogatjuk partnereinket, hogy minél gördülékenyebben birtokba vehessék az új webáruházat.

Adatbázisként minden esetben az Octopus 8 ERP-t használjuk, így minden a weben történő változás, vagy ott megjelenő adat real-time, tehát az adatbázis pillanatnyi állapotát tükrözi. A legnagyobb előnyünk a külső fejlesztésű áruházakkal szemben az integráltság. Mivel az Octopus 8 ERP szolgálja ki a webáruházat, így minden egy helyen kezelhető.

A beérkező rendelések, a regisztárciók, partner adatok, kedvezmény jogcímek, de még a menüpontok, design elemek is az Octopus 8 ERP-ből karbantarthatók. Mindig törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb beállítást ügyfeleink házon belül meg tudjanak oldani, ezt szem előtt tartva pl.: egy banner cseréjére, egy webes menüpont átírására bármely partnerünk dolgozójának lehetősége van, aki rendelkezik a megfelelő jogosultságokkal. Ezáltal ügyfeleink sokkal hatékonyabban le tudják követni vásárlóik igényeit, egyszerűbben tudják karbantartani a webáruházukat.

Az integráltság nagy előnye továbbá, hogy a kimutatások, webről érkező statisztikák új szintre kerülhetnek egy általunk fejlesztett webáruházzal, mivel a weben végzett tevékenységek naplózásával rengeteg hasznos adathoz hozzájuttatjuk partnereinket, úgy mint:

  • vásárlói trendek
  • gyakran használt kifejezések a keresés során, amire nem volt találat
  • gyakran használt menüpontok
  • hírlevelek kattintási / olvasási aránya

Az általunk fejlesztett webáruházakat három csoportra bonthatjuk szét felhasználási terület szerint:

  • nagykereskedelmi
  • kiskereskedelmi
  • hibrid webáruházak

A fenti három kategória merőben eltérő funkciólistával, vásárlói élményt támogató modullal kell legyen ellátva, ezek kiválasztásában is segítünk partnereinknek egy, az általunk fejlesztett funkciókat felölelő „étlappal”, ahonnan ügyfeleink kiválaszthatják az általuk preferált modulokat, funkciókat.