Karrier

Karrier

Hiszünk abban, hogy üzleti sikerünk alapvetően munkatársaink teljesítményétől és egyéni sikereitől függ. Ők a legfontosabb és legértékesebb erőforrásaink, ezért kiemelt hangsúly fektetünk kiválasztásukra, felvételükre és beilleszkedésükre.

Aktuális pozíciók

E-kereskedelem
IT szolgáltatás
Octopus 8 ERP

{{child.Text}}

{{child.Summary}}
Érdekel

Mit várhatsz Tőlünk?

 • Fiatalos, lendületes és környezettudatos csapatot
 • Családias légkört
 • Motiváló és értékkövetett jövedelmet
 • Szakmai támogatást, egyéni képzési és fejlődési lehetőségeket
 • Prémiumrendszert és rendszeres visszajelzést a munkádról, személyre szabott jutalmakat
 • Nagyfokú önállóságot
 • Személyre szabott béren kívüli juttatásokat és rugalmas munkaidőt
 • Csapatépítő rendezvényeket, családi programokat, aktív társadalmi felelősségvállalást

Kiket keresünk?

 • Legyen szakmai rátermettséged, kreativitásod, újító gondolkodásmódod
 • Legyél büszke eddigi tapasztalataidra, elért eredményeidre és sikereidre
 • Fontos a pozitív hozzáállásod, lelkesedésed és kitartásod illetve az adott szakterület iránti elkötelezettséged

Ügyfeleink mit várnak majd Tőled?

 • Ne csak "kódolj", hanem velük együtt gondolkozva új, innovatív megoldásokat találj ki!
 • Légy gondos és ne hallgasd el, ha van egy jó ötleted!

Karrier nálunk

dropdown
dropup
Egy több mint 25 éve működő és folyamatosan fejlődő cégcsoport életébe kapcsolódhatsz be. Kiemelt figyelmet fordítunk az új kollégák beilleszkedési folyamatára. Személyre szabott három hónapos posztra képzési tervet készítünk, mely tartalmazza a fejlesztendő területeket, az oktatásokat, az elvégzendő feladatokat és az elérendő eredményeket.

Kollégáinkat nemcsak a kezdeti időszakban karoljuk fel, folyamatos oktatásokkal és vizsgázási lehetőségekkel igyekszünk fejlődésüket a későbbiekben is segíteni.

Mindig új ismeretek

Kollégáink minden ügyfél kapcsán egy teljesen új vállalati működést ismernek meg. A rendszer bevezetése során megosztjuk tapasztalatainkat, a jó megoldásokat keressük és együtt ötletelünk ügyfeleinkkel. Amennyiben a projektek megvalósításához új technológiai ismeretek szükségesek, külső oktatásokon veszünk részt.

Rendszeres visszajelzés

Negyedéves teljesítményértékelés keretében minden dolgozó visszajelzést kap vezetőjétől az előző időszak teljesítményéről, eredményeiről. Együtt értékelik a pozitívumokat, a fejlesztendő területeket és az elkövetkezendő időszakra közösen állítanak célokat.

Fontos számunkra, hogy minden dolgozó értse a cég rövid és középtávú céljait és az utat, amit bejárunk. Ez azért kiemelt jelentőségű, mert szeretnénk, hogy cégünk minden egyes munkatársa jól lássa a szervezet működését és közös erőfeszítéseink okait, eredményét. Ennek érdekében felsővezetőink minden hónapban egy közös megbeszélésen ismertetik az ehhez kapcsolódó témákat.

Baráti hangulat, családias környezet

Igyekszünk minél több és változatosabb kikapcsolódási lehetőséget biztosítani munkatársainknak. Rendszeresen szervezünk olyan céges programokat is, melyekre családtagokat is várunk. Sokszor kollégáink találnak ki csapatépítő lehetőségeket, melyeket önállóan vagy céges kereteken belül valósítunk meg.

Kiválasztás folyamata

dropdown
dropup
Interjúink általában kötetlen beszélgetés formájában zajlanak, pozíciótól függően különböző szakmai tesztekkel kiegészítve. Ezekben a feladatsorokban a jelentkezők valós, gyakorlatban alkalmazható szaktudását és talpraesettségét szeretnénk felmérni, megismerni gondolkodásmódjukat.

Cégünk számára fontos, hogy olyan emberek kerüljenek csapatunkba, akik méltó kollégái tudnak lenni a már meglévő munkatársainknak és munkájukban a „Get the things done” elvet képviselik, mint az, hogy mennyi szaktudással rendelkeznek. Az esetleges hiányos szakmai tudást képzéseken keresztül pótoljuk.

Döntés

dropdown
dropup
Döntésünkről minden esetben értesítjük a nálunk interjún részt vett jelölteket, attól függetlenül, hogy pozitív vagy negatív visszajelzésről van-e szó.