Képviselői rendszer

Képviselői rendszer

Bővebb tartalom

Képviselői rendszer

Legújabb termékünk partnereink területi képviselőinek munkáját hivatott támogatni, elősegíteni. Mivel a képviselők legtöbbször kint a terepen végzik feladataikat, így tabletre, telefonra optimalizáltuk a Képviselői rendszert.

Legfőbb célunk az volt, hogy a partner látogatásokhoz minél több adatot tudjunk megmutatni a képviselőnek adott partnerről, akihez épp kiment, illetve kiemelt fontosságú volt az utólagos, adminisztratív feladatok csökkentése, optimalizálása.

A Képviselői rendszer bevezetése előtt partnereink jelentős része folyó szövegben kapta meg munkatársaitól az információkat, azonban az általunk készített termékkel az Octopus 8 ERP-be automatikusan szinkronizált, struktúrált adatokat kapnak partnereink a látogatásokról, melyre sokkal egyszerűbb kimutatásokat, elemzéseket készíteni.

Fentiek mellett az ajánlott, kiemelt termékek népszerűsítését, az akciók, pontgyűjtő akciók bemutatását is elvégezhetik a képviselők. Továbbá fontos volt, hogy adatokat is tudjanak rögzíteni az oldalon keresztül, úgy mint:

  • Látogatás rögzítése
  • Partner adatok módosítása, kiegészítése
  • CRM adatok, ügyletek rögzítése>
  • Rendelés rögzítése a partner nevében
  • Visszáru rögzítése a partner nevében

Fenti funkciókkal jelentősen csökkentettük az adminisztratív munkatársak feladatát, hiszen ennek a terméknek a bevezetésével pl.: egy CRM ügyletet már nem kellett telefonos bejelentés útján rögzíteni, hanem teljesen automatikusan létrejött az Octopus 8 ERP-be az adott feladat, amit a rendszer ki is oszt a megfelelő felhasználói csoportnak.

A Képviselői rendszerben a látogatás tervezés, valamint a képviselőnkénti teljesítmény megjelenítésére is nagy hangsúlyt fektettünk, emellett a vezetőket is igyekeztünk minél hasznosabb információkkal ellátni, pl.: GPS koordináták mentése a látogatások megkezdésekor, képviselőnkénti látogatás kimutatások, stb...

Mivel kényes adatokat kezelnek, így a képviselők egy két faktoros authentikációval képnek be az oldalra, illetve webáruházainktól eltérően itt nem tudják „megjegyeztetni” magukat a programmal, bizonyos időtartamú inaktivitás után újra azonosítaniuk kell magukat.