Aktív, sportos életmód

Aktív, sportos életmód

Cégünk kiemelten támogatja a munkatársainak sportolási lehetőségét, és igyekszik megteremteni ezek feltételeit.

Kerékpárosbarát munkahely

Számos kollégánk munkába és napközben ebédelni is biciklivel jár, igény szerint céges bicikli túrákat szervezünk. A bicikliknek külön fedett, naptól védett kerékpártárolót alakítottunk ki.

Kerékpárosbarát munkahely

Kollégáink közül többen a "Bringázz a munkába" program keretein belül oklevéllel is rendelkeznek. Egyik évben a Kerékpárosbarát Munkahely címért is sikeresen indultunk. A díjátadón az oklevélen kívül egy különdíjban is részesültünk, melynek hála már plusz egy bukósisak és kerékpárlámpa szett bővíti céges felszerelésünket.

VS Running Team

A legtöbb sport alapja a futás. Nem feltétlen Ironman-eket megszégyenítő eredményekkel, de mindig nagyon szép létszámmal veszünk részt a cég számára is elérhető futó rendezvényeken.

Évek óta részt veszünk az Ultra Tisza-tó 130 kilométeres futóversenyén. Futásainkról és egyéb céges eseményekről új YouTube csatornánkon videós tartalmakat teszünk közzé, érdemes ott is követni minket!

VS Running Team

A legutóbbi Ultrabalatont 22 óra 24 perc alatt teljesítette csapatunk, köszönjük mindenkinek a szurkolást, futóinknak a kitartást, a segítő munkatársaknak pedig a támogatást! A chip letéti díját felajánlottuk az Együtt Laráért, az Együtt Tomikáért - SMA1-Galó Tamás Dominik gyógyulásáért alapítvány és az Együtt Bíborkáért segítő szándékú kezdeményezés javára. Gratulálunk minden résztvevőnek!

VS Running Team