Tűzfal megoldások

Tűzfal megoldások

Tűzfal megoldások

Az adatok védelme egy vállalat életében elengedhetetlen, ennek egyik alappillére a tűzfal, mely az internet felöl érkező kártékony programok és egyéb behatolási kísérletek hálózatra történő bejutását akadályozza meg. Mindezek mellett persze számos szerepkört elláthat, a redundáns internet forgalmainak szabályozásától kezdve, a VPN lehetőségeken át egészen a vírus és kártékony program hatástalanításon keresztül a weboldalak kategória szintű szűréséig.

A tűzfal beüzemelése során kritikusan fontos, hogy az igényeket átfogó felmérést követően alapos tervezés következzen. Ebben a stádiumban lehet ugyanis optimalizálni a szabályrendszert, meghatározni a feladatokat és a kivitelezéshez vezető utat. A pontos specifikáció tehát nélkülözhetetlen egy tűzfal rendszer beüzemelése során. A tervezés fázisát éppen ezért több egyeztetés előzi meg, hogy ügyfelünknek a várakozásainak megfelelő megoldást nyújtsuk.

Cégünk számtalan referenciával rendelkezik tűzfalmegoldásokkal kapcsolatban egészen a Microsoft Forefront TMG tűzfaltól a világ élvonalába tartozó Fortigate tűzfalakon át. Mivel a Panda Securty magyarországi terméktámogatását cégünk látja el, így kiemelt ismerettel rendelkezünk a Panda GateDefender tűzfal termékcsalád esetében is.

Munkatársaink folyamatos képzéseken esnek át a tűzfalakkal kapcsolatban és számos vizsga is bizonyítja jártasságunkat a szakmai megoldásokban.

Kérdés esetén kérjük keresse IT vezetőnket az elérhetőségein.