IT Szolgáltatás

IT Szolgáltatás

IT szolgáltatásaink

A Vision-Software cégcsoport több mint 20 éve foglalkozik informatikai eszközök javításával, karbantartásával és üzemeltetésével. Rendszergazdai szolgáltatásainkon belül vállaljuk PC számítógépek, szerverek, hálózati eszközök és perifériák szoftveres és hardveres felügyeletét, karbantartását.

Cégünk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleinek informatikai szolgáltatások tekintetében. Szolgáltatásainkat és a kivitelezéshez használt megoldásainkat minden esetben az ügyfeleink igényeihez és méreteihez igazítjuk.

A fentiek miatt is nélkülözhetetlen a folyamatos ügyfélkapcsolat és segítségnyújtás szakmai kérdések illetve megoldási javaslatok tekintetében, így munkatársaink folyamatosan rendelkezésre állnak konzultáció szempontjából szerződött ügyfeleink számára.

Tudjuk, hogy az együttműködés egyik alappillére a jó költségtervezés, ezért ajánlataink és kivitelezéseink mindig folyamatos konzultáció révén születnek. Ez biztosítja, hogy informatikai és üzleti, azaz stratégia oldalról is a legjobb döntést találjuk meg.

Fontos szempont számunkra tehát a hozzáadott érték. Minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedetten tekintsenek vissza a döntésre, a megoldásra és a kivitelezésre akár több év távlatából is.

Számos külső partnerrel ápolunk jó kapcsolatot. Munkaszemléletünkben kiemelkedő prioritással bír a jó minőség. Ez gyártóink kiválasztásánál is a legfontosabb szempont. A legnagyobb hardvergyártókkal dolgozunk együtt nap, mint nap, így a partnereink között tudhatjuk a Dell-t, a Lenovo-t, a HP-t és a Samsung-ot, a Fujitsu-t. Hálózati megoldásainkban a ZEBRA, Cisco és Zyxel termékeit alkalmazzuk. Cégünk, mint kiemelt Microsoft partner, több magasan kvalifikált szakemberrel is rendelkezik.

Szolgáltatásainkat egyre inkább virtualizált környezetben, felhő megoldással igyekszünk megvalósítani.

Kiemelt ajánlatunk:

Használjon Office 365-öt otthon vagy vállalkozásában!
Könnyebben! Gyorsabban! Bárhonnan!

Szeretne többet tudni az Office 365 termékek előnyeiről? Kattintson ide!