Keresés:

IT Szolgáltatás

IT üzemeltetés és SLA szolgáltatás
Biopont Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A Biopont Kft. informatikai rendszerei üzemeltetésének és működésének biztosítása 8 éve mi a feladatunk.
Cédrus Számítástechnikai Kft.
A számítástechnikai nagykereskedés IT üzemeltetését végezzük szerver és kliens oldalon egyaránt, szezonális időszakban magas rendelkezésre állást biztosítunk.
Del Pierre Central Europe Kft.
Az Octopus 8 ERP-hez tartozó informatikai rendszerek üzemeltetését végezzük, illetve második vonalban az egyéb informatikai rendszerekben is segítséget nyújtunk.
Pompasia Kft.
A JPRESS fehérneműket forgalmazó vállalkozás vek óta elégedett ügyfelünk. Saját bolthálózattal rendelkezik, így a boltok között egy komplett informatikai rendszer kiépítésére és üzemeltetésére volt szükség.
Geoset Kft.
A térinformatikai rendszerek forgalmazásával foglalkozó cég informatikai rendszereit üzemeltetjük.
P. Antivírus Kft.
A Panda Security magyarországi képviseletének informatikai rendszereinek üzemeltetése mellett a Panda Security terméktámogatását is cégünk látja el.
Tredegar Film Products Kft.
Az amerikai tulajdonú nagyvállalat informatikai rendszereit üzemeltetjük.
SAM Audit
Extreme Digital Zrt.
Hazánkban az első között vállaltunk SAM Audit felmérést. Az Extreme Digital Zrt. kért fel minket egy komplett MS SAM audit elvégzésére, melyet határidő előtt sikerült befejeznünk. A komplett rendszer átvilágítását követően irányelveket és szabályzatokat hoztunk létre a cég jövőbeni szoftver gazdálkodási stratégiájával kapcsolatban.
Vezeték nélküli hálózat kialakítás raktárlogisztikához – Motorola
Madal Bal Kft.
Roaming megoldás és teljes lefedettséget biztosító Motorola vezeték nélküli hálózati rendszertervezés a 2000 négyzetméteres, rossz adottságú raktárban.
Király- Szerszám Kft.
Roaming megoldás és teljes lefedettséget biztosító Motorola vezeték nélküli hálózati rendszertervezés és kivitelezés Octopus 8 ERP rendszerhez. A raktár 3500 négyzetméteres, 2200 raklaphelyes, egyaránt polcos és raklapos kialakítású.
JKH Kft.
Roaming megoldás és teljes lefedettséget biztosító Motorola vezeték nélküli hálózati rendszertervezés és kialakítás az Octopus 8 ERP rendszerhez. Kihívást jelentett, hogy a raktár főként fémtömegcikkek raktározására szolgál.
Hétpettyes Logisztikai Szolg. Kft.
Roaming megoldás és teljes lefedettséget biztosító Motorola vezeték nélküli hálózati rendszertervezés Octopus 8 ERP rendszerhez. Az RF elérhetőséget 3 különböző szinten, több, mint 2000 négyzetméteren kellett biztosítani.
Belarus Traktor Kft.
Roaming megoldás és teljes lefedettséget biztosító Motorola vezeték nélküli hálózati rendszer jelerősség és kapcsolati hibajavítás.
Tredegar Film Products Kft.
Roaming megoldást és teljes lefedettséget biztosító Cisco vezeték nélküli hálózati rendszertervezés és kialakítás.
Azure felhőszolgáltatás alkalmazása
Habi Kft.
Office 365
Habi Kft.
Kamera szerver
Tredegar Film Products Kft.
A gyártó cég azzal az igénnyel fordult hozzánk, hogy folyamatait rögzíteni valamint 6 hónapig tárolni szeretné. A kivitelezés során egy komplett, testreszabott rendszert terveztünk és valósítottunk meg redundanciát biztosító kamera szerverrel.
VMware környezetes virtualizáció
Hétpettyes Logisztikai Szolg. Kft.
A kereskedelmi és logisztikai cégnél teljes VMware virtualizációs környezet kialakítás történt több szerver és Storage megoldásban.
Vectra-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Teljes VMware virtualizációs környezet kialakítást több szerver és Storage megoldásban valósítottunk meg az irodaszer kereskedelmi vállalkozásnál.
Avaya telefonközpont upgrade és programozás
G’Roby
A G’Roby cégcsoport Avaya rendszerének frissítésével és új beállítások végrehajtásával bízott meg minket.
Tűzfal megoldás
Econoserve Gazdasági Tanácsadó Kft.
A könyvelő-bérszámfejtő cég kérésére redundáns, dupla bejövő internettel és forgalomszabályozással ellátott tűzfal megoldást terveztünk és állítottunk üzembe.
Wondex Kft.
Az Octopus 8 ERP bevezetése során szükség volt egy dupla bejövő internettel és forgalomszabályozással ellátott tűzfal megoldásra. A rendszer üzembe állításáért mi feleltünk.
Vectra-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A korábbi tűzfal megoldás cseréjére, valamint dupla bejövő internettel és forgalomszabályozással ellátott tűzfal megoldásra volt szükség.