IT szolgáltatások

IT szolgáltatások

Bővebb tartalom

IT szolgáltatások

A Vision-Software cégcsoport több mint 20 éve foglalkozik informatikai rendszerek üzemeltetésével és karbantartásával. Rendszergazdai szolgáltatásainkon belül vállaljuk PC számítógépek, szerverek, hálózati eszközök és perifériák szoftveres és hardveres felügyeletét, karbantartását, számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleinknek informatikai szolgáltatások tekintetében.

Szolgáltatásainkat és a kivitelezéshez használt megoldásainkat minden esetben az ügyfeleink igényeihez és méreteihez igazítjuk, javaslatainknál támaszkodunk sok éves üzemeltetési tapasztalatunkra.

A fentiek miatt nélkülözhetetlen a folyamatos ügyfélkapcsolat és segítségnyújtás szakmai kérdések, illetve megoldási javaslatok tekintetében, így munkatársaink folyamatosan rendelkezésre állnak konzultáció szempontjából szerződött ügyfeleink számára.

Tudjuk, hogy az együttműködés egyik alappillére a jó költségtervezés, ezért ajánlataink és kivitelezéseink mindig folyamatos egyeztetés révén születnek. Ez biztosítja, hogy informatikai és üzleti, azaz stratégiai oldalról is a legjobb döntést találjuk meg.

Fontos szempont számunkra a hozzáadott érték. Minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedetten tekintsenek vissza a döntésre, a megoldásra és a kivitelezésre akár több év távlatából is. Számos külső partnerrel ápolunk jó kapcsolatot.

Munkaszemléletünkben kiemelkedő prioritással bír a jó minőség. Ez gyártóink kiválasztásánál is a legfontosabb szempont, a legnagyobb hardvergyártókkal dolgozunk együtt nap mint nap, így a partnereink között tudhatjuk a Dell-t, a Lenovo-t, a HP-t a Samsung-ot, és a Fujitsu-t.

Hálózati megoldásainkban a Mikrotik, Ubiquiti, Cisco, Fortinet termékeit alkalmazzuk. Cégünk, mint kiemelt Microsoft partner és az ESET Antivírus hivatalos forgalmazó, több magasan kvalifikált szakemberrel rendelkezik. Szolgáltatásainkat egyre inkább virtualizált környezetben, felhő megoldással igyekszünk megvalósítani.