IVSZ tagok lettünk

IVSZ tagok lettünk

Célunk, hogy szakmai tapasztalatainkkal hozzájáruljunk a gazdaság digitális átalakításához és a hazai digitális stratégia formálásához.

Tulajdonosaink elérkezettnek látták az időt, hogy aktívabban bekapcsolódjanak a hazai digitális gazdaság érdeképviseletébe és fejlesztésébe, így nemrég az IVSZ - Szövetség a digitális gazdaságért tagjai lettünk. A szervezet, az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak közös platformja és egyben az iparági és társadalmi érdekek képviselője. Tagja közel 400 hazai vállalat, amelynek képviselői szakmai műhelyekben, úgynevezett munkacsoportokban tevékenykednek.  

Az elmúlt 25 évben lehetőségünk volt a hazai kkv-k igen széles körét megismerni, pontosan látjuk és tudjuk, hogy milyen napi problémákkal és kihívásokkal szembesülnek. Szeretnének ezen eredményeinkkel és szakmai tapasztalatainkkal hozzájárulni a gazdaság digitális átalakításához és a hazai digitális stratégia formálásához.

Továbbá kiemelt célunk az idei évre, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki hazai felsőoktatási intézményekkel és más szakmai szervezetekkel is.