Családbarát Munkahely díj

Családbarát Munkahely díj

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a 2022-ben a Vision-Software cégcsoport ismét elnyerte a Családbarát Hely tanúsító védjegyet.
A Családbarát Hely tanúsító védjegy egy szigorú kritériumrendszeren alapuló, mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő, integrált tanúsítási rendszer. A díjat elnyerő cégek a munkáltató és munkavállaló szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatják a családon belüli szerepek betöltését, figyelembe veszik a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat. A védjegy hitelesen bizonyítja, hogy tulajdonosa családbarát munkáltatóként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt. 
A kezdetektől fogva fontos cégünk vezetősége számára, hogy megőrizzük a családias és baráti hangulatot, többek között támogatjuk a munkavállalók atipikus foglalkoztatását (6 órás munkanap, home office, rugalmas munkavégzés) és igyekszünk különböző szolgáltatásokkal segíteni a mindennapi munkát (gyümölcsnapok, masszázs, nyaktorna, egészségvédelem, közös sporttevékenységek, képzések, tréningek, kirándulások). A GYED/GYES-en lévő kismamáinknak a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően eljuttatunk minden aktuális információt, elősegítve ezzel a munkába való visszatérésüket. Intézkedéseinkkel igyekszünk elérni a munka és magánélet közötti harmónia megteremtését.
A sikeres auditot követően, a tanúsítványon jelölt dátumtól számított két évig, mindhárom cégünk jogosult használni a Családbarát Hely tanúsító védjegyet.