Keresés:

Vezetőink

Körtvélyessy Gábor
Szakmai igazgató
Budapest
A cég alapítója és a fejlesztési motorja. Kedvelt területe a raktár-logisztika. Gondolkodása középpontjában mindig az optimális működés eszméje áll. De ez elmondható bármilyen sportra vagy játékra nézve is. Mindig számol, tervez s ha kell, újratervez.
Villers Péter
Ügyvezető igazgató
Budapest
A cég működéséért, az értékesítésért és az ügyfélkapcsolatokért felel. Megrendelőink igényeit nemcsak a kezdeti időszakban, hanem a közös együttműködés alatt is végig a legfontosabb szempontként kezeli. Aktív, életigenlő ember. Hobbijai között a Budapest-Bamako Rally és a karaoke is szerepel.
 
Fábián Tamás
IT vezető
Budapest
IT csapatunk vezetője, naprakész IT szakember. IT szolgáltatásaink keretében minden kérdés az ő kezében fut össze. Projektjeinket sikeresen koordinálja, árajánlatokban, stratégiai tervezésben, auditokban különösen kompetens. Szabadidejében szívesen utazik.
 
Fejes Ildikó
Fejlesztési vezető
Budapest
Egyik legtapasztaltabb kollégánk, 14 éve erősíti cégünket. Jelenleg a support és a fejlesztési folyamatokat fogja össze, a szoftver folyamatos fejlesztésén dolgozik. Pénzügy-főkönyv és tárgyi eszköz témákban kiemelkedő tudással rendelkezik.
Pavlik Csilla
Web fejlesztési vezető
Budapest
A webes csapat vezetőjeként minden projektben összefogó, iránymutató szerepelt tölt be. Az első igényfelmérő beszélgetéstől kezdve segíti, támogatja ügyfeleinket. Remekül meglátja a lényeget és jó oktató. Négy gyermek nevelése mellett a sportra is van ideje; squashol és teniszezik.
Szabó Krisztián
Support vezető
Budapest
Pályafutását pénzügyi-számviteli szakértőként kezdte nálunk, de hamar kiemelkedő helytállásáról tett tanúbizonyságot projektvezetőként is. Minden kihívást jelentő feladatba kitartóan veti bele magát, több témakörben is komoly tudással rendelkezik. Szívesen squashol, fut, úszik.
 
Mercz Tímea
Gazdasági vezető
Budapest
Ügyfeleink bármilyen kérdésben fordulhatnak hozzá, szívesen segít. Munkájában mindig precíz és pontos, igazi anyukaként fogja össze cégünk ügyes-bajos dolgait. Két kisfia mellett a sport sem marad ki az életéből, fut és kerékpározik.