Keresés:

Vezetőink

Körtvélyessy Gábor
Szakmai igazgató
Budapest
A cég alapítója és a fejlesztési motorja. Kedvelt területe a raktár-logisztika. Gondolkodása középpontjában mindig az optimális működés eszméje áll. De ez elmondható bármilyen sportra vagy játékra nézve is. Mindig számol, tervez s ha kell, újratervez.
Villers Péter
Ügyvezető igazgató
Budapest
A cég működéséért, az értékesítésért és az ügyfélkapcsolatokért felel. Megrendelőink igényeit nemcsak a kezdeti időszakban, hanem a közös együttműködés alatt is végig a legfontosabb szempontként kezeli. Aktív, életigenlő ember. Hobbijai között a Budapest-Bamako Rally és a karaoke is szerepel.
 
Fábián Tamás
IT vezető
Budapest
IT csapatunk vezetője, naprakész IT szakember. IT szolgáltatásaink keretében minden kérdés az ő kezében fut össze. Projektjeinket sikeresen koordinálja, árajánlatokban, stratégiai tervezésben, auditokban különösen kompetens. Szabadidejében szívesen utazik.
 
Fejes Ildikó
Fejlesztési vezető
Budapest
Egyik legtapasztaltabb kollégánk, 14 éve erősíti cégünket. Jelenleg a support és a fejlesztési folyamatokat fogja össze, a szoftver folyamatos fejlesztésén dolgozik. Pénzügy-főkönyv és tárgyi eszköz témákban kiemelkedő tudással rendelkezik.
Pavlik Csilla
Web fejlesztési vezető
Budapest
A webes csapat vezetőjeként minden projektben összefogó, iránymutató szerepelt tölt be. Az első igényfelmérő beszélgetéstől kezdve segíti, támogatja ügyfeleinket. Remekül meglátja a lényeget és jó oktató. Négy gyermek nevelése mellett a sportra is van ideje; squashol és teniszezik.
Szabó Krisztián
Support vezető
Budapest
Pályafutását pénzügyi-számviteli szakértőként kezdte nálunk, de hamar kiemelkedő helytállásáról tett tanúbizonyságot projektvezetőként is. Minden kihívást jelentő feladatba kitartóan veti bele magát, több témakörben is komoly tudással rendelkezik. Szívesen squashol, fut, úszik.