Vezetőink

Körtvélyessy Gábor
Alapító tulajdonos
Budapest
A cég alapítója és a fejlesztési motorja. Kedvelt területe a raktár-logisztika. Gondolkodása középpontjában mindig az optimális működés eszméje áll. De ez elmondható bármilyen sportra vagy játékra nézve is. Mindig számol, tervez s ha kell, újratervez.
Villers Péter
Tulajdonos
Budapest
A cég működéséért, az értékesítésért és az ügyfélkapcsolatokért felel. Megrendelőink igényeit nemcsak a kezdeti időszakban, hanem a közös együttműködés alatt is végig a legfontosabb szempontként kezeli. Aktív, életigenlő ember. Hobbijai között a Budapest-Bamako Rally és a karaoke is szerepel.
 
Tábor Tamás
IT vezető
Budapest
IT csapat vezetője, aki egyben kiváló IT szakember is. Az IT osztálynál minden kérdés az ő kezében fut össze. Szabadidejében szívesen siklóernyőzik.
Gyenis Szabolcs
Webfejlesztési vezető
Budapest
A webes fejlesztői és támogató csapat vezetője, aki mindig nyitott az új ötletekre és megvalósítási lehetőségekre. Több mint 15 évig volt ügyfél oldalon OCTOPUS 8 ERP kulcsfelhasználó, így hatékonyan képes ötvözni a felhasználói és fejlesztői igényeket. A VS Running Team futócsapat aktív tagja.
Lami Gábor
Octopus 8 ERP fejlesztési vezető
Budapest
A Raktár modul, a rendeléskezelés és az automata beszerző tapasztalt fejlesztője. A mindig mosolygós kollégánk aktív hétköznapokat él, szereti az extrém sportokat, gyakran jár barlangászni, hegyet és sziklát mászni.
Szabó Krisztián
Support vezető
Budapest
Pályafutását pénzügyi-számviteli szakértőként kezdte nálunk, de hamar kiemelkedő helytállásáról tett tanúbizonyságot projektvezetőként is. Minden kihívást jelentő feladatba kitartóan veti bele magát, több témakörben is komoly tudással rendelkezik. Szívesen squashol, fut, úszik.
 
Mercz Tímea
Gazdasági vezető
Budapest
Ügyfeleink bármilyen kérdésben fordulhatnak hozzá, szívesen segít. Munkájában mindig precíz és pontos, igazi anyukaként fogja össze cégünk ügyes-bajos dolgait. A sport sem marad ki az életéből, fut és kerékpározik.