Panda Security support

Panda Security support

Panda Security Support

Cégünk 2005 óta látja el a Panda Security magyarországi terméktámogatását szoros együttműködésben a gyártóval. Szakembereink számtalan vírusvédelmi bevezetést hajtottak végre Kis-, Közép és Nagyvállalatok számára, mind vírusvédelem, mind határvédelem szempontjából. Terméktámogatásunk telefonon és e-mailen is elérhető, illetve előre egyeztetett időpontban lehetőséget biztosítunk vírusvédelmi és biztonságtechnikai konzultációkra is. Ezen konzultációk alkalmával feltérképezzük egy cég teljes informatikai rendszerét és ajánlásokat biztosítunk, illetve az esetlegesen igényelt biztonsági audit során felhívjuk a figyelmet a hiányosságokra és azok megoldásának lehetőségeire.

Szakembereink folyamatos gyártói képzéseken vesznek részt és megfelelő kompetenciával rendelkeznek a Panda Security támogatással kapcsolatban, így cégünk bármilyen Panda Security termék bevezetést végre tudja hajtani országszerte.

Cégünk Panda Security viszonteladó is, így lehetőség van egyedi ajánlatok kérésére is, melyet egy konzultációt követően biztosítunk az Önök számára!