Ügyfélszolgálati újdonságok

Ügyfélszolgálati újdonságok

Excel export, főfelhasználó a partnerinfóban, cégenkénti számlaszűrés és webdesign előnézet. Ügyfélszolgálati weboldalunk továbbfejlesztésénél a minél gyorsabb, minél praktikusabb felhasználást tartottuk szem előtt.

Igények Excel exportja

Annak érdekében, hogy a partner oldalon az igényeket összefogó személy egyben lássa a függő igényeket, vagy adott esetben a korábban már lezártakat, a szűrés beállítása után le lehet tölteni a leírásokat Excel formátumban.

Struktúra az információk áramlásában

A partner info menüpont alatt a legfontosabb információk, úgy mint a cégnév, a számlák, a szerződéses órák és az igények összesítése mellett láthatóak a főfelhasználók is.Ez a funkció abban az esetben tud nagy segítség lenni, amikor szeretnénk megtudni, hogy egy felhasználó jogosultságát a Felhasználók menüpont alatt kinek van joga átállítani, például az igény lejelentése után a számlák láthatásának hatáskörével is felruházni egy adott usert.

Szintén hasznos a főfelhasználó ismerete, ha új kollégánkat az új hírek megszerzése céljából valamilyen hírlevél típusra szándékozunk feliratkoztatni, adott esetben a VS hírlevél mellett a Jogszabálykövetés címlistára is feltenni.

Cégenkénti számla keresés

Azon felhasználók, akik a számlák megtekintésére is felhatalmazást kaptak, a Számláim oldalon a cégnév kiválasztásával egyszerűen leszűrhetik a cégenkénti számlainformációkat. Több cég, vállalati szétválás esetén – az Octopus 8 userek visszajelzései szerint – kifejezetten kedvelt és eddig hiányzó funkció lett.

Webdesign előnézet már mobilon is

A Preview funkciót a webáruház fejlesztésének időszakában érhetik el felhasználóink. A menüpont segítségével élő környezetben nézhető meg a leendő webdesign készültsége, az adott eszközön való megjelenése és működése. A menüpont nem új funkció, viszont az igen, hogy a mobilos webes terveket már mobil eszközről is meg lehet nézni ezen keresztül.