Mérleg és eredménykimutatás az Octopus 8 ERP-ben

Mérleg és eredménykimutatás az Octopus 8 ERP-ben

A 4.07.34-es verziótól az Octopus 8 ERP-ből is elérhető/lekérhető a Mérleg és az Eredménykimutatás.

Mérleg és Eredménykimutatás az Octopus 8-ban

A 4.07.34-es verziótól az Octopus 8 ERP-ből is elérhető/lekérhető a Mérleg és az Eredménykimutatás, többféle formában és dinamikusan szerkeszthetően.

Egy már régóta hiányolt és várt funkcióval bővült az Octopus 8 ERP rendszer!

A 4.07.34-es verziótól az Octopus 8 ERP-ből is elérhető/lekérhető a Mérleg és az Eredménykimutatás, többféle formában és dinamikusan szerkeszthetően. Az új funkció nemcsak a Mérleg és az Eredménykimutatás előállítására alkalmas, hanem bármely más, főkönyvi jelentés összeállítására is.
Ezzel az új funkcióval egy általánosan használható eszközt kapnak ügyfeleink főkönyvi egyenlegeken alapuló kimutatások elkészítéséhez.

A főkönyvi jelentések megjeleníthetőek a képernyőn, exportálhatóak excelbe, illetve tetszőleges formátumú nyomtatvány illeszthető hozzájuk.

A verzióval együtt kikerültek ügyfeleinkhez a különböző Mérleg és az Eredménykimutatás formák, az egységes számlakeretnek megfelelő főkönyvi szám beállításokkal, amelyeket ha szükséges módosíthatnak a cég számlatükrének megfelelően. Tehát ezek a jelentések azonnal használhatóak, komolyabb „szerkesztést” nem igényelnek.

Jelenleg csak egy időszak adataival tudnak számolni a jelentések, de szeretnénk megoldani, hogy a tárgyév mellett az előző év értékei is megjeleníthetők legyenek. Ezért tervezzük, hogy meg lehessen adni a jelentésben úgynevezett „előző év jelentését”, amivel az aktuális jelentés megfelelő sorai mellett megjelennének az előző időszak adatai is.

Amennyiben szeretné megkapni képernyőképekkel ellátott pontos leírásunkat, vagy nem kapta meg ezzel kapcsolatos hírlevelünket, akkor kérjük érdeklődését jelezze a marketing@visionsoft.hu e-mail címre küldött levelében.
Mi válaszlevelünkben mihamarabb mellékeljük az ismertetőt.