Alfelhasználók, regisztrációk kezelése

Alfelhasználók, regisztrációk kezelése

Önnek lehetősége van cége összes regisztrációját kezelni oldalunkon!
Ki jogosult cégétől oldalunkra belépni: minden partnerünknél egy főfelhasználó lehet regisztrálva, aki jogosult a cég összes többi regisztrációját kezelni. Tehát új regisztrációkat létrehozni, a meglévők jogosultságát szerkeszteni, régi regisztrációkat törölni. Amennyiben azt szeretnék, hogy a főfelhasználó ne az a személy legyen, aki most rendelkezik ezzel a joggal, kérjük, keressen minket telefonon vagy e-mailben, mert ezt csak mi tudjuk módosítani.
Alfelhasználók: ha Ön főfelhasználó, akkor az oldal jobb felső sarkában lévő kék dobozban megjelenik ez a menüpont. Itt láthatja a cégétől regisztrált többi felhasználó adatait, jogosultságait, itt tud új regisztrációt létrehozni, meglévőt szerkeszteni, törölni.
 
Jogosultságok: a főfelhasználónak minden regisztrációnál be kell állítania a következő jogosultságokat. Ezeket az alfelhasználók nem látják és nem módosíthatják.
 
  • Igényt bejelenthet (mostantól online szerkeszthető, hogy ki jogosult az Önök cégétől felénk igényt bejelenteni, ez váltja fel az eddig papíron aláírt és engedélyezett listát)
  • Számlákat megnézheti (csak azok a felhasználók látják a Számláim menüpontot az oldal jobb felső sarkában lévő kék dobozban, akiknél ezt engedélyezi a főfelhasználó)
  • Kosárba tehet (webáruházunkban vásárolhat, rendelést állíthat össze, de ha a Rendelést lezárhat opció nincs bepipálva, akkor rendelését a főfelhasználónak kell engedélyeznie)
  • Rendelést lezárhat (webáruházunkban a rendelést le is zárhatja, azt nem kell engedélyeznie a főfelhasználónak)
 
E-mail címek és értesítések: a főfelhasználó az oldal jobb felső sarkában lévő kék dobozban lévő E-mailek szervezése menüpontban tudja beállítani, hogy milyen címeket milyen értesítésekre iratkoztat fel. Az alfelhasználók ezeket nem szerkeszthetik, de mindenki látja, hogy a saját e-mail címére milyen értesítések érkeznek. Jelenleg a következő típusokra lehet feliratkoztatni címeket:
 
  • E-számla
  • Munkalapok
  • Hírlevél
 
A főfelhasználó új e-mail címet is felvehet, ami nem kapcsolódik regisztrációhoz, és arra is kérheti bármelyik levelet (pl. penzugy@cegnev.hu címre az e-számla értesítőt).