Octopus 8 ERP ismét győzött

Octopus 8 ERP ismét győzött

A Notebook Store országos céghálózat, mely elsősorban mobil számítástechnikai eszközök kereskedelmével foglalkozik az Octopus 8 ERP rendszer és annak webáruházi megoldásait választotta ki működésének támogatására.
Számos számítástechnikai kereskedelmi cég után a Notebook Store országos bolthálózat és központi beszerzője a Computer Outlet Kft. is az Octopus 8 ERP rendszer és annak webáruházi megoldása mellett tette le voksát. Többfordulós tenderen a kiválasztás elsődleges szempontja a cégcsoportos megoldás, a keresztfoglalási lehetőségek és az integrált logisztika biztosítása volt. A majdani szállítónak a projekt méretéhez mérten rövid határidővel vállalnia kellett egy központi on-line webáruházi és termékinformációs portál kialakítását is. Sajnos a 2008-2009-es gazdasági válság mély nyomokat hagyott maga után a számítástechnikai eszközök piacán is, így a magas elvárások ellenére a projekt költségvetését alacsonyan húzta meg a megrendelő.
 
Cégünk, bár már rendelkezett több ágazati referenciával - a megrendelő igényeire válaszolva - számos újszerű megoldás kifejlesztését vállalta. Ezek hatására többek között teljesen újjászületik a termék tulajdonságát modellező "Matematika modell" és a webáruházakban megjelenő képek adatkezelője is. Az Octopus 8 fejlesztésekben külön alprojekt lett a több cég automatikus bizonylati összekötése.
 
A tervezett ütemezés szerint a specifikációs szakasz lezárta után február elején kezdődnek meg a fejlesztési munkák. Az áprilisi remélt sikeres tesztüzemet, az oktatásokat és a migrációkat követően az éles alkalmazásba vétel 2011. június 1-től kezdődik.