old_Szerződés és iktatás

Szerződés és iktatás

Az Octopus 8 Szerződés modul a szolgáltatás alapú szerződések adatainak és díjtételeinek nyilvántartására szolgál. A szerződések tetszőleges számban és típusban csoportosíthatók. A program kezeli a különböző devizanemben kötött szerződéseket, melyekhez számlázási árfolyamopciók is rendelhetőek. A funkció alkalmas egy-egy adott szerződés teljes életútjának követésére, annak tervezett állapotától egészen megszűnéséig, vagy átszerződéséig (utódszerződések). A szerződés természetesen nem csak összesítéseiben rögzíthető. A szerződésekhez digitalizált, szkennelt dokumentumok csatolhatók.

A szerződés teljesítésére vonatkozó adatok a díjtételekben adhatók meg, úgy mint:

  • Feladat végző osztály
  • Cikk, vagy termék kódja, mennyisége és egységára
  • Az elszámolási és számlázási gyakoriság és mód
  • Érvényességi időszak
  • Költségelszámolás lehetőségek
  • Teljesítésre, lezárásra vonatkozó adatok
  • Átalánydíjak és díjkorlátozások

A Szerződés modulban nem csak a szerződések adatai, hanem az azokkal kapcsolatban végzett munkák és tevékenységek is rögzíthetőek. A munkavégzők identitásait, képességeit, osztályait és jogosításait a program tarja nyilván. A szerződés teljesítése során az Octopus 8 rendszerben fel lehet vinni a munkák erőforrásterveit, majd a tényleges tevékenység adatait. Kellően szigorú rend esetén a modul komplex munkaidő nyilvántartásra is alkalmas.

A felrögzített tevékenységek időadatai és költségvonzatai (igény esetén) menedzseri jóváhagyás után a kapcsolódó szerződés feltételei szerint automatikusan számlázásra kerülnek. Az adott időszakban le nem zárt teljesítéseket a modul folyamatosan göngyöli.

Octopus 8 ERP Referenciáinkról a főmenüben található Referenciáink menüpont alatt olvashat bővebben.