Keresés:

Szolgáltatás

Pályázati tanácsadás

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján elkerülhetetlen, hogy a Pályázati tanácsadás ne kapjon kiemelt szerepet szolgáltatásaink között.
A különböző állami, illetve Európai Uniós forrásokra épülő,vállalkozásfejlesztési célú pályázatok elősegítik a KKV szektor szereplőinek folyamatos fejlődését. Évről-évre a kis és középvállalkozások megannyi bátor résztvevője szembesül a ténnyel, hogy a vállalkozása fejlesztéséhez igénybe vett pénzügyi támogatás révén milyen új technikákra, folyamatfejlesztésre és innovatív megoldásokra lett lehetősége, majd felteszik magukban a kérdést: miért nem tettük meg hamarabb?

A magyar kis- és középvállalkozások támogatását pályázati rendszerben folytatja a Kormány. Ennek jelentős hányadát az Európai Uniós támogatási források teszik ki, melyeket a kormányzat az Új Széchenyi Terv elnevezésű átfogó programjába integrált, a KKV-knak nyújtandó kiemelt mennyiségű támogatás hangsúlyozásával.

A pályázatok legvonzóbb tulajdonsága, hogy szinte kivétel nélkül vissza nem térítendő támogatást nyújtanak. Ezen felül számos esetben olyan fejlesztéseket és beruházásokat is támogatnak, melyekhez más (pl. hitelintézeti) úton nehéz lenne külső forrást szerezni.

Egy vállalatára szabott integrált vállalatirányítási rendszer meggyorsítja folyamatait, fejleszti vállalkozását, megkönnyíti vagy helyettesíti az emberi munkát és a folyamatok helyreigazítása, illetve egyszerűsítése révén költségeinek csökkenését is várhatja tőle. Ez az eredmény attól függetlenül valósul meg, hogy a beruházás csak önerőből, vagy pályázat útján, támogatottan jött létre.

A Vision-Software Kft. 2004 óta ápol sikeres együttműködést a Vanessia Magyarország Pályázatkészítő és Projektmenedzsment Kft.-vel.
Közös munkánkat szorosra fűzi, hogy a vállalati filozófia nagyra becsüli a tudást; mindkét cégnél felkészült, naprakész munkatársak segítik az ügyfeleket. A majd egy évtizedes együttműködés sikerességét bizonyítja az a 60 közös pályázat, azaz 60 elégedett ügyfél,akik már a pályázat gyümölcsét, az Octopus 8 ERP rendszer működését élvezhetik vállalkozásaikban.