Keresés:

Vision-Software

Céges rendezvények

Inspirációs Napok

Szlogenünk az Inspiráció. Tudás. Felelősség. hűen tükrözi azt a hozzáadott értéket, mely szolgáltatásaink és motivációnk alapelve.

Az Octopus 8 ERP az elmúlt 25 évben hatalmas fejlődésen ment keresztül. Rendkívül komplex rendszerré vált, melybe temérdek jó ötlet és sok logikusan felépített, részletes folyamat került bele. A havi verzióváltások hónapról-hónapra még több újdonsággal gazdagítják a programot és a felhasználói lehetőségeket. A tudás, a megoldások bővülése nemcsak a vállalatirányítási rendszer terén, hanem az integrált webáruház fejlesztés és az IT Szolgáltatások területén is maximálisan igazak.

A folyamatos újítások megismerése érdekében tematikus, bemutató jellegű oktatási napokat, úgynevezett Inspirációs Napokat szervezünk. Az egész napos rendezvény során felelevenítjük az olykor már feledésbe merült alapelveket és nemcsak bemutatjuk az új fejlesztéseket, hanem azok gyakorlati alkalmazásában is segítséget nyújtunk.

1. Inspirációs Nap - Webes specifikumok

Weben innen és Túl: Az előadások célja, hogy felhasználóink széleskörű, modern és hasznos ismereteket szerezzenek az Octopus 8 ERP Integrált webáruházának működéséről és ennek következtében e kommunikációs és értékesítési csatornát még eredményesebben tudják használni.

+Bővebben
2. Inspirációs Nap - Vezetői Információk

Megfelelő információk a megfelelő döntésekhez: Ötleteket adtunk a termelékenység javításához szükséges adatok kinyerésére, a szervezet hatékonyságának ellenőrzésére. Bemutattuk, hogyan fordíthatók a rendszerből kinyert adatok üzleti előnyökké.

+Bővebben
3. Inspirációs Nap - Pénzügy- Főkönyv

Év végi zárás és egyéb könyvelési fortélyok: Az év vége közeledtével a főkönyv és analitikaegyeztetéshez, illetve a zárás/nyitáshoz nyújtottunk segítséget. A nap második felében pedig néhány praktikus fejlesztésünkre hívtuk fel a figyelmet.

+Bővebben
Leltár oktatás és konzultáció

A leltár hatékony és sikeres elvégzése érdekében Komplex leltár felkészítési oktatást és konzultációs napot tartottunk.

+Bővebben
4. Inspirációs Nap - Készletérték átírás, fedezet számítás, forgalmi terv

4. Inspirációs Napunkon számos új fejlesztésünket mutattuk be, melyek a Raktár funkcióra és a precízebb készletérték kezelésre irányulnak.

+Bővebben
5. Inspirációs Nap - 2. Webes Inspirációs Nap

Második webes témájú Inspirációs Napunkon szóba kerültek az aktuális design trendek és tippek, a megfelelő SEO eszközök használata, a megújult belső kereső motor beálíltása, XML problémák kezelése, valamint átvettük a webes funkciólistát és bemutattuk legújabb webes csomagjainkat.

+Bővebben
6. Inspirációs Nap - Mindent a beszerzésről

Egy nap az Octopus 8 ERP megoldásairól beszerzőknek, a folyamat iránt érdeklődő, széleslátókőrű ügyvezetőknek és logisztikusoknak. Egy beszerző életének kihívásait és az azokra adható legcélravezetőbb megoldásokat vettük sorra a Budapest Music Centerben.

+Bővebben