Keresés:

Inspirációs Nap - Fedezetszámítás

Készletérték átírás, fedezet számítás, forgalmi terv

2014. december 1-én közkedvelt rendezvénysorozatunk újabb állomásához érkezett, megtartottuk a 4. Inspirációs Napunkat, mely kifejezetten a megváltozott és kibővült fedezetszámítási, illetve készletérték kezelési lehetőségekkel, valamint a forgalmi tervvel foglalkozott. A nap fő előadója Körtvélyessy Gábor ügyvezető volt, aki a rendszer alapjait érintő, főleg az Octopus 8 ERP Raktár modulját, illetve készletérték kezelését támogató újításokat mutatta be.
Az Inspriációs Nap kiemelt témakörei:

  • Készletek átértékelése piaci értékre és kompenzáció kezelése;
  • Teljesítési dátum szerinti és globális FIFO kezelés;
  • Mennyiségi és értékbeli nyilvántartás hatékonyabb szétválasztása;
  • Idegen és saját készletek raktár független kezelése;
  • Fedezet kartonszerű nyilvántartása és fedezetváltozások utólagos követése;
  • Szállítói és vevői visszatérítések kezelési módszerének bővülése és teljes lefedése;
  • A gazdasági terhelések kezelése;
  • Komplex integrált visszatérítés a forgalmi tervben;

Körtvélyessy Gábor előadásához használt prezis anyag a honlapunkon a Letöltések/Octopus 8 Dokumentációk menüpont alól letölthető.

Az összecsomagolt fájlban mellékeltük a prezi megnyitásához szükséges telepítőkészletet is. Amennyiben a letöltés után a képernyő jobb alsó sarkában egy piros szöveg nem szívleli a megnyitás lehetőségét, akkor érdemes figyelmen kívül hagyni a mellette lévő kisnyílra, majd a Megőrzésre kattintva. (Ez a böngésző beállításaitól függ.)

Az Inspirációs Napok célja, hogy olyan fejlesztésekre és megoldásokra hívjuk fel a figyelmüket, ami egy vállalkozás hatékony működését, illetve az Octopus 8 ERP összetettebb felhasználását támogatja. Ilyen megoldás lehet a dokumentum menedzsmentbe új szemléletet hozó M-Files dokumentum kezelő rendszer, amely optimális helykihasználást, IT felügyeleti igényt és széleskörű kereshetőséget biztosít. Napirendi pontjaink közé tűztük a szoftver működésének prezentációja mellett az Octopus 8 ERP-hez való integráció alternatíváit is , melyet Szabó Ilona tanácsadónk ismertetett. Az előadás anyaga honlapunkról szintén letölthető.

2014-ben nagy örömünkre sor került a visionsoft.hu grafikai felújítására, funkcionális újragondolására és arculati egységesítésére is, melynek keretében Online ügyfélszolgálatunk is számos újdonsággal gazdagodott. Tapasztalataink szerint fejlesztéseink a napi rutinszerű használat, vagy annak teljes hiányából kifolyólag habár praktikusak, mégsem kerülnek ügyfeleink látószögébe, így sajnos kihasználatlanok maradnak. Ezen űr betöltésére egy rövid bemutató keretében ismertettük a megújult ügyfélszolgálat kibővült felhasználási körét, köztük az Excel-ben letölthető számlákat, illetve számlarészletezőket, a verziós változások jogosultságfüggő legyűjtését, a hírlevél típusok feliratkozásának módjait, valamint a várható új menüpontokat is. Tóth Nóra Anna Pr-Marketing munkatársunk prezentációja itt tölhető le.