Céges események

Összetartó csapatunkat rendszeres sport és családi programjainknak is köszönhetjük. Szívesen sportolunk együtt, vagy megyünk egy nagyot túrázni. Családi rendezvényeinkre pedig minden családtagot várunk.
Májusi kertiparti

Tavasszal – kihasználva a kertvárosi környezet adta lehetőségeket – minden évben majálist szervezünk a kertben, ahol a cég alapítását ünnepeljük családi hangulatban. Mindenki elhozhatja párját, gyermekét a közös sütögetésre. A kreatív játékokban mindenki részt vehet!

+Bővebben
Karácsony

Az ünnepi hangulat a munkahelyi életből sem maradhat ki. Régi hagyomány, hogy közös karácsonyi ünnepséggel zárjuk az évet.

+Bővebben
VS Running Team

Futni nem csak a határidők után lehet! Évente több alkalommal összeáll futó csapatunk, hogy leküzdje az olykor 130 km-es távokat.

+Bővebben
Csapatépítők

Minden részleg saját maga választhatja ki azt a csapatépítő programot, amire el szeretne menni (kirándulás, szabadulószoba, bowling, gokart, wellness stb.)

+Bővebben
VS Hiking Team

Irány a friss levegő! Getting out of the office!

+Bővebben
VS Nyári Tábor

A nyári szabadságolás megszervezésénél minden évben kiemelt szempont, hogy a kisgyermekes szülők a családi programokhoz igazodva pihenhessenek. 2015-ben, ezt a szemléletet erősítve, megszerveztük első céges gyermek táborunkat.

+Bővebben
Squash

2010 óta heti 1 alkalommal kitartóan ütjük a labdát az egyik legpörgősebb játékban, a squashban.

+Bővebben
Foci

Egy játék erejéig fociban is összefogott a cég. Voltak a csapatunkban IT-sok, fejlesztők és supportosok. Az eredmény magáért beszél: VS – Corvex: 5-2

+Bővebben
Kreatívak voltunk

Nem csak a munkánkban, hanem az élet egyéb területein is kreatívak vagyunk. Íme, a bizonyíték.

+Bővebben