Keresés:

Vision-Software Kft.

Rólunk

Cégünk, a magyar tulajdonban lévő Vision-Software Kft. több mint 15 éve fejleszt vállalatirányítási és webáruházi rendszereket. A körülbelül 100 ügyfelünk között megtalálhatóak piacvezető nagy és kiskereskedő cégek, termelő vállalatok, szolgáltató cégek (Extreme Digital, Ramiris, Corwell, J-press, Bestbyte). Több Referenciát a Referenciáink menüpont alatt talál. Webáruházaink napi összforgalma eléri a negyed milliárd forintot.

Vállalkozásunk története 1996 novemberében kezdődött, amikor három végzős diák "garázs cégként" megalapította a Kft elődcégét. Napjainkra a Vision-Software Kft már meghatározó szereplője lett a hazai KKV szektor ERP szállítóinak. Több mint 35 fejlesztőt, valamint szakértőt foglalkoztatunk és szoftvereinket majd 1000 megelégedett felhasználó használja nap, mint nap. Célunk, hogy olyan rendszereket és megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink részére, amelyek a folyamatosan változó magyar környezet ellenére is kompromisszumok nélkül használhatóak.

Az eltelt 15 év alatt sikerült megtartani azt a kezdeti szellemiséget, mely cégünket sikerre vezette. Megmaradt maximális lojalitásunk ügyfeleink felé, így sok esetben partnereink érdekeit és kéréseit saját üzleti érdekeink elé helyezzük. Növekedésünk ellenére megtartottuk rugalmasságunkat is. Továbbra sem hisszük a "borotválkozó" gépek sikerét. Minden vállalkozás egyedi, így nem lehet előre legyártott sablon-rendszerekkel kiszolgálni. Úgy véljük, a programok vannak a cégért és semmiképp sem fordítva. Legfontosabb azonban az ügyfeleinkkel fenntartott szoros kapcsolat. Ennek érdekében egyrészt törekszünk a szokásos ügyfél-szállító viszonynál közelebbi, interaktív kommunikációra, másrészt a megbízó érdekeit szolgáló komplex és átfogó megoldások javaslatára, megvalósítására.

Az évek során szerzett technológiai és szakmai tapasztalatainkat kollegáink a rendszerek bevezetése során igyekeznek átadni ügyfeleinknek. A bevezetés így már nem csak az ERP rendszer használhatóságát garantálja majd, hanem annak értékállóságát is. Talán ennek is köszönhetően, rendszereinktől elégedetlenség miatt még nem váltak meg.

Eddigi tapasztalataink alapján egy új vállalatirányítási rendszer megvalósítása során nem csak szoftverbeszerzés, hanem sok esetben a környezeti infrastruktúra modernizálása is megtörténik. Cégünk saját IT csapattal rendelkezik, így - mint kiemelt Microsoft Gold partner - rövid határidővel tudjuk a szükséges hardver berendezéseket és a kapcsolódó szoftvereket beszerezni, üzembe helyezni. Azon partnereinknél, ahol olyan komplexitású rendszer jön létre, mely már megkívánja az eszközök professzionális szintű karbantartását az IT divízió emelt szintű hardvertámogatást és üzemeltetést biztosít, akár 7/24 órás rendszerben is.

Szoftverházunk

2008 év elején költöztünk Zugló fás-ligetes zöldövezetébe, a háromemeletes Vision-Software központba. 300 nm-en, három szinten zajlik napi munkánk.

Kerékpárral munkába járó kollégáink részére esőtől és napfénytől védett biciklitárolót biztosítunk. Tágas kertünk számos szabadtéri rendezvény helyszíne. A kert közepén bográcshelyet alakítottunk ki, amit gyakran nagy örömmel veszünk használatba.

Budapest mellett vidéken, Pécsett is működik kirendeltségünk, ahol szolgáltatásainkat, megoldásainkat kisebb létszámmal, de ugyanolyan szakértelemmel tudjuk támogatni.