Keresés:

Vision-Software

Rólunk

A magyar tulajdonban lévő Vision-Software cégcsoport több mint 25 éve fejleszt Octopus 8 ERP név alatt, vállalatirányítási és webáruházi rendszereket. Ügyfeleink között megtalálhatók piacvezető nagy- és kiskereskedő cégek, termelő vállalatok, szolgáltató cégek (EMAG-Extreme Digital, CHS Hungary, Corwell, Decoration & Design, BestByte). Webáruházaink napi összforgalma eléri a negyedmilliárd forintot. 

Vállalkozásunk története 1996 novemberében kezdődött, amikor három végzős diák garázscégként megalapította a Kft. elődcégét. Napjainkra a Vision-Software már meghatározó szereplője a hazai KKV szektor ERP szállítóinak. Több mint 40 fejlesztőt, valamint szakértőt foglalkoztatunk és szoftvereinket közel 1000 elégedett felhasználó használja nap, mint nap. Célunk, hogy olyan rendszereket és megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink részére, amelyek a folyamatosan változó magyar környezet ellenére is kompromisszumok nélkül használhatóak.

Az eltelt 25 év alatt sikerült megtartani azt a kezdeti szellemiséget, mely cégünket sikerre vezette. Megmaradt maximális lojalitásunk ügyfeleink felé, így sok esetben partnereink érdekeit és kéréseit saját üzleti érdekeink elé helyezzük. Növekedésünk ellenére megtartottuk rugalmasságunkat is. Úgy gondoljuk, hogy minden vállalkozás egyedi, így nem lehet előre legyártott sablon-rendszerekkel kiszolgálni. Legfontosabb számunkra az ügyfeleinkkel fenntartott szoros kapcsolat. Ennek érdekében egyrészt törekszünk a szokásos ügyfél-szállító viszonynál közelebbi, interaktív kommunikációra, másrészt a megbízó érdekeit szolgáló komplex és átfogó megoldások javaslatára és megvalósítására.

Az évek során szerzett technológiai és szakmai tapasztalatainkat kollegáink a rendszerek bevezetése során igyekeznek átadni ügyfeleinknek. A bevezetés így már nem csak az Octopus 8 ERP rendszer használhatóságát garantálja majd, hanem annak értékállóságát is. Talán ennek is köszönhetően, rendszereinktől elégedetlenség miatt még nem váltak meg.

Eddigi tapasztalataink alapján egy új vállalatirányítási rendszer megvalósítása során nem csak szoftverbeszerzés, hanem sok esetben a környezeti infrastruktúra modernizálása is megtörténik. Cégünk saját IT csapattal rendelkezik, így - mint kiemelt Microsoft Silver partner - rövid határidővel tudjuk a szükséges hardver berendezéseket és a kapcsolódó szoftvereket beszerezni, üzembe helyezni. Azon partnereinknél, ahol olyan komplexitású rendszer jön létre, mely már megkívánja az eszközök professzionális szintű karbantartását, az IT divízió emelt szintű hardvertámogatást és üzemeltetést biztosít, akár 7/24 órás rendszerben is.

Szoftverházunk

2008 év elején költöztünk Zugló fás-ligetes zöldövezetébe, a háromemeletes Vision-Software központba, ahol 300 nm-en, három szinten zajlik napi munkánk. Kerékpárral munkába járó kollégáink részére esőtől és napfénytől védett biciklitárolót biztosítunk. Tágas kertünk számos szabadtéri rendezvény helyszíne. A kert közepén bográcsozó helyet alakítottunk ki, amit gyakran nagy örömmel veszünk használatba.