Keresés:

Szolgáltatás

Szolgáltatások

Szoftverünk fejlődésével párhuzamosan cégünk is egyre komplexebb lett. Rájöttünk, hogy az Octopus 8 ERP, illetve az integrált webáruház fejlesztése mellett tevékenységi körünket akkor tudjuk teljessé tenni, ha egyes területeken kiemelt szolgáltatást nyújtunk.

Az ERP és BPR tanácsadás a vállalatirányítási rendszer bevezetésénél kezdődik. Amikor az igényfelmérés alatt felmért folyamatok közül kiválogatjuk a problémás területeket és azokat átgondoljuk, újratervezzük. Ez a szolgáltatás adja cégünk, megoldásaink egyik legfontosabb hozzáadott értékét, melyet a partnerinkkel folytatott együttműködés során rendszeresen alkalmazunk.

A Help Desk szolgálatunk biztosítja a folyamatos kapcsolattartás lehetőségét. Ügyfélszolgálatunkon több munkatársunk is azon dolgozik, hogy online felületünkön és telefonon keresztül tanácsadást, segítséget nyújtson felhasználóinknak.

Az egyik legújabb szolgáltatásunk a raktár-logisztikai tanácsadás . Segítünk a raktár megtervezésében, a raktárban zajló folyamatok optimalizálásában. Számunkra központi kérdés, hogy rend legyen a raktárban, valamint gyorsabb, pontosabb és hatékonyabb legyen a működés.

Projektjeink megvalósítása sok esetben pályázati forrás felhasználásával történik. Egy nyert pályázathoz viszont hozzáértő pályázatíró és sok adminisztráció szükséges. A beruház megkönnyítése és a vállalkozásfejlesztés sikere érdekében pályázati tanácsadásban is tudunk segíteni.

IT szolgáltatásink köre több mint 15 éve folyamatosan bővül. Informatika cégként tudjuk, hogy az Információ technológiai megoldások, fejlesztések folyamatosan szükségesek.