Partnereink

Partnereink

Az Octopus 8 ERP illetve a folyamatos értékesítésnek köszönhetően az összes nagyobb magyarországi disztribútor a partnerünk, így az ügyfeleink igényeit maradéktalanul ki tudjuk szolgálni, akár egy USB PenDrive- ról, akár egy Blade szerver vagy Storage megoldásról van szó.

Disztribútoraink mellett folyamatosan fejlesztjük gyártói kapcsolatainkat és kompetenciáinkat. Az alábbiakban néhány fontosabb gyártói kapcsolatunkat és a hozzájuk tartozó kompetenciákat soroljuk fel.

Microsoft

A világ egyik legnagyobb szoftver gyártójával szoros kapcsolatot építettünk ki az évek folyamán. Folyamatos konzultációkat tartunk és keressük az üzleti megoldásokat a Microsoft termékek és lehetőségek integrálására.

HP

A Hewlett Packard IT nagyvállalt hosszú ideje partnerünk és számtalan esetben használtuk már szerver, munkaállomás és nyomtató megoldásait.

Fujitsu

A Fujisu portfóliója az elmúlt időszakban került előtérbe, mint szerver, Storage és munkaállomás gyártó cég. Storage megoldásait előszeretettel alkalmazzuk virtualizációs projektjeinkhez. Kiemelt Fujitsu partnerek lévén kedvező konstrukciókat tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

DELL

A teljesítmény, a kiemelkedően magas megbízhatóság és a termékek alap garanciája miatt a DELL termékek 2012 óta folyamatosan előkelő helyen szerepelnek a portfoliónkban, szerver és munkaállomás ajánlatainkban.

Avaya

A Vision-Software Kft. évek óta az Avaya - mint a világ egyik vezető telekommunikációs vállalata - termékei forgalmazásával és üzemeltetésével is foglalkozik. Ügyfeleink számára minden esetben az optimális megoldást biztosítjuk az előzetes egyeztetéseknek megfelelően.

Lenovo

Cégünk régóta használ Lenovo termékeket megelégedéssel. Főleg az üzleti Lenovo notebookok ár/érték arányával és megbízhatóságával vagyunk elégedettek, ezért beszerzésüket sok esetben javasoljuk.

Motorola

Szolgáltatásaink között kiemelt fontosságú a vezeték nélküli rendszerek kiépítése vállalati szinten. Többek között raktárlogisztika szempontjából is. Motorola partnerként több rendszer tervezésénél és kiépítésénél használtuk a gyártó termékeit. Adatgyűjtők kiválasztásánál a Motorola termékeket preferáljuk.

Fortinet

A nagyobb tűzfalmegoldások integrálása terén a világ egyik vezető gyártója mellett tettük le a voksunkat az utóbbi időben. Kiválasztásánál lényeges volt a megfelelő terméktámogatás mellett, a megbízhatóság és a kedvező éves licenc díj is. Az egyedi igények megoldásában rugalmasak.

Zyxel

A korrekt ár miatt a Zyxel hálózati megoldásokat ajánljuk kisvállalatok számára.

Panda Security

A Terméktámogatásnak köszönhetően nemcsak a védelmi család teljes termékkínálatát ismerjük, hanem rendelkezünk az összes kapcsolódó vizsgával és a termékek fejlődését is folyamatosan nyomon követjük. A Panda Security termékeket a hatékony vírus- és kártékonyprogram védelem és határvédelem miatt gyakran ajánljuk.

Cisco

Hálózatos kérdésekben, legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli, a Cisco termékcsalád kiváló megoldás a vállalatok számára. Cisco partnerként folyamatosan vizsgáljuk a termékek integrálásának lehetőségét, legyen szó akár Cisco szerver megoldásról, akár a hálózatos szegmensről.

VMware

A világ egyik vezető virtualizációs szoftver gyártójának partnereként folyamatos lehetőség nyílik számunkra a fejlődésre és a VMware rendszerek integrálására ügyfeleink rendszerébe. A gyártó megoldásait sűrűn alkalmazzuk.

Symantec

Az elmúlt évek megbízható működése és a termékek jó támogatása miatt a Symantec nagyvállalat termékeit használjuk biztonsági mentés megoldásra. A Symantec partnere lévén rendszeresen veszünk részt szakmai rendezvényeken és megbeszéléseken.

APC

Ha szünetmentes, akkor jelenleg APC. Kifejezetten jó tapasztalataink vannak a termékekkel kapcsolatban. Partnerként az elmúlt időszakban több konzultáción vettünk részt, melyek során a termékek megbízhatósága és élettartama győzött meg minket arról, hogy javasoljuk a termékek integrálását ügyfeleinknél.