old_Integrált webáruház

old_Integrált webáruház

E-kereskedelem

Ma elengedhetetlen minden kereskedő cég számára, hogy a weben is megjelenjen. Alapvető elvárás a vásárlók részéről, hogy interneten keresztül tudják megtekinteni a termékeket, azok tulajdonságait, és rendelhessenek weben keresztül. Célunknak tekintjük, hogy ne csak egy webáruházat, hanem komplex weboldalt adjunk partnereinknek, és így minden funkciót egy weboldalon tudjanak megvalósítani. Több lehetőséget is kínálunk az Octopus 8 ERP rendszer mellé az elektronikus adatmegosztásra. Ezeket pár szóval alább bemutatjuk, részletesen pedig külön oldalakon írunk róluk.

Saját webáruház modul (B2B és B2C webáruház)

A teljesen integrált megoldás az általunk fejlesztett webes alkalmazás, amely az Octopus 8-at használja adatbázisként, és on-line adatokat jelenít meg az interneten. Lehetőség van B2B (viszonteladó partnerek számára), B2C (fogyasztók, egyszeri vásárlók számára) áruházak készítésére, illetve a kettő összevonására is egy webes felületen (úgynevezett „hibrid áruház”).

Design tervezés

Webes csapatunkban két grafikus szakember is dolgozik, akik teljes körű design tervezési szolgáltatást tudnak nyújtani a logó és arculattervezéstől a kész webes felület részletes megvalósításáig. Amennyiben ügyfelünk azt választja, mód van arra is, hogy saját grafikusa készítse el a design terveket, ebben az esetben egyeztetés szükséges a funkcionalitásról.

SEO

Weboldalainkon kiemelt fontosságot tulajdonítunk a keresőmotorok számára optimalizált megoldások készítésének. Ez magában foglalja a Google ajánlásainak megfelelő html szerkezet kialakítását, az oldal title mezőjének dinamikus töltését az adatbázisból, automatikus sitemap generálást, az Analytics és E-commerce kódok implementálását.

Partneráruház fejlesztése

Az Octopus 8 ERP rendszerhez integráltan kapcsolódó partneráruházak készítését is vállaljuk. Ügyfeleink partnerei testre szabhatják webáruházuk megjelenését, és lehetőségük van árak, akciók, szállítási és fizetési feltételek, automatikus fuvarköltség, saját cikkek beállítására. Ezek az áruházak ügyfelünk adatbázisán futnak, onnan foglalnak, oda szúrnak be rendeléseket.

Mobil platform

Mobiltelefonra optimalizált oldal elkészítését is vállaljuk. Ez azonban más szerkezetet, design-t és funkciókat jelent, mint egy normál webáruház. Tehát a mobiltelefonra külön weboldalt készítünk, hasonló design-nal, mint ami a webáruházé.