Új webes szolgáltatási csomagok

Új webes szolgáltatási csomagok

Grafikai és HTML támogatás, SEO beállítások, Google eszközök használata , Saját keresőmotor optimalizálása és Weboldal átvilágítás.

Az Octopus 8 ERP integrált webáruházi megoldásai, funkcióikban meglehetősen gazdagok, ezért működésük és üzemeltetésük akkor a legeredményesebb, ha a bennük rejlő lehetőségek valóban kiaknázásra kerülnek. Egy okos áruház megnyerő és hiteles benyomást kelt, azonban egy elhanyagolt oldal akár el is bizonytalaníthatja az érdeklődőket. A jól karbantartott weboldal ismérvei: minőségi képek és tartalmak, a keresőoptimalizálás jelenléte, „gondolatolvasó” belső kereső, jó marketing ötletek, az oldal dizánjába illő, a kampányokat támogató landing pagek, statikus HTML oldalak, valamint - bár ez nem látszik közvetlenül - rendszeresen monitorozott látogatói keresések és statisztikák. Persze mi is tudjuk, mindez időigényes, hisz a jó webes eredmények eléréséhez mindezzel napi szinten szükséges foglalkozni, még ott is, ahol esetleg nincs dedikált szakember. Nekik (is) szeretnénk most segíteni.
 

Összeszokott fejlesztő és designer csapatunk új webes szolgáltatásainkkal a webáruház kulcsrakész átadása után is támogatást nyújt a webáruház karbantartásában, fejlesztésében. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az általános és egyedi igényekre is megfelelő szakmai alternatívát tudjunk nyújtani.
 

Bízza ránk webáruházának menedzselését!

Tekintse meg webes szolgáltatási csomagjainkat!