Keresés:

Hírek

Pályázzon Ön is velünk ERP rendszerére

Július elejétől ismét megnyíltak az előző évekből már jól ismert vállalatfejlesztési pályázatok. Ne maradjon le a vissza nem térítendő támogatásokról. Olvasson tovább és pályázzon velünk.

Megjelentek a várva várt ERP pályázatok, melynek keretében 35-50% támogatással lehet az OCTOPUS 8 Vállalatirányítási Rendszert, B2B és B2C web áruházat, valamint webportált bevezetni! A rendelkezésre álló keret 10,8 Mrd Ft, mely felhasználása és kiosztása folyamatos, így ajánlott a pályázatokat mielőbb elkészíteni és beadni.

 

A pályázattal kapcsolatos legfontosabb információk a következők:

  • Pályázni mind Budapesten, mind pedig a közép-magyarországi régión kívül is lehet. Az előzőekben 35%, míg az utóbbiakban 50%-os vissza nem térítendő támogatás nyerhető el.
  • A támogatás minimum értéke 1 millió Ft, maximuma 10 millió Ft
  • Lehetőség van az ERP rendszer mellett, a rendszert futtató szerverek és az ahhoz hozzáférést biztosító munkaállomások beszerzésére is!
  • Minden legalább 1 lezárt teljes üzleti évvel rendelkező, mikro- kis- és középvállalkozás pályázhat, melyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a pályázat benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum egy fő volt és saját tőkéjének egyenlege nem negatív, illetve nem csökkent a jogszabályban előért mérték alá.

 

A pályázat keretében az alábbi részterületek közül minimum 2 területet kell megvalósítani:

1.      Vállalati CRM, értékesítés terület;

2.      Gyártási terület;

3.      Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés;

4.      Kontrolling és döntéstámogatás;

5.      Beszerzési, logisztikai terület;

6.      Táv- és csoportmunka támogatás;

7.      Pénzügyi, számviteli terület;

8.      Internetes megjelenés (Vállalati portál);

9.      Internetes értékesítés (Vállalati webáruház);

10.  Munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése;

11.  Elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése;

12.  Kiegészítő, (tudásmenedzsment vagy ERP-hez kapcsolódó mobil technikát használó, vagy térinformatikai és földrajzi információs (GIS), vagy RFID technológiát alkalmazó) specializált rendszer bevezetése;

 

Az OCTOPUS 8 Rendszer akár az ERP területeken, akár a webáruházi, vagy webportál megoldásokban több éve sikeres pályázati referenciákkal rendelkezik, így támogatási igénylés esetén a siker borítékolható.

 

Cégünk 2003-óta folyamatosan együttműködik több igen magas sikermutatójú pályázatíró céggel, így igény esetén komplex pályázati „kulcsrakész” megoldásokkal is állunk jelenlegi és új ügyfeleink rendelkezésére.