Windows Azure Circle partnerré választottak minket

Windows Azure Circle partnerré választottak minket

"A Vision-Software Kft. megkülönböztetett figyelemben részesült a bizonyított technológiai sikereinek és az ügyfelek iránti elkötelezettségének köszönhetően."

A Vision-Software Kft. 2013 tavaszán kötelezte el magát a felhő alapú megoldások piaci feltérképezésére, ezzel is biztosítva ügyfelei kiszolgálását az új technológiák iránt. Szakembereink folyamatos képzéseken és konzultációkon keresztül ismertek meg több felhő alapú megoldást szállító és megoldást kivitelező multinacionális szolgáltatóval.
Hosszas mérlegelést követően a Microsoft Azure megoldása lett első körben a fő irány. Döntésünket a Microsoft felkérése is igazolta, melynek révén csatlakoztunk a Windows Azure Circle Partner programhoz,amely a Microsoft specializált partnerszervezeteinek egy csoportja. A csoport telepítéstervezési szolgáltatásokat biztosít olyan szervezeteknek, amelyek érdeklődnek az adatok felhőbe történő áttelepítése iránt a Windows Azure platformmal.

IT csapatunk különösen érdekelt abban, hogy a modern technológiák megismertetése mellett a vállalat hatékonyságához szükséges IT infrastruktúrát felépítse és üzemeltesse. A Microsoft Azure Partnerség létrejöttével még rugalmasabbak és sokszínűbbek tudunk lenni, valamint ügyfeleinknek a leghatékonyabb megoldásokat tudjunk nyújtani.

Phil Sorgen,a Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. vállalati alelnöke a következő szavakkal üdvözölt minket a partnerek között: „A Vision-Software Kft. Windows Azure Circle program partnerkénti elismerése bizonyítja, hogy a vállalat képes olyan nyilvános felhőalapú megoldásokat nyújtani, amelyek megoldást jelentenek a mai üzleti kihívásokra. A Windows Azure Circle programhoz történő csatlakozással a Vision-Software Kft. bizonyította a Microsoft felhőalapú technológiái terén szerzett szakértelmét, valamint a nyilvános felhő jövőbeni sikerei iránti elkötelezettségét.”