Családbarát munkahely - különdíj

Családbarát munkahely - különdíj

2013 után 2014-ben is elnyertük a családbarát munkahely címet, melynek kapcsán az MTV Híradóban is bemutatták cégünket.

„Nálunk előny, ha egy jelentkezőnek, egy új munkavállalónak családja van, gyökerei vannak, ha gyermeke van, akkor felelősséget vállal már valamiért.”
Villers Péter cégvezető

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Családbarát Pályázatban 2014-ben különdíjjal jutalmazták cégünk filozófiáját és családbarát intézkedéseit. A Családbarát munkahely elismerés célja olyan munkahelyi programok támogatása, amelyek segítik a családi és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. Idén rekordszámú, több mint háromszáz pályázat érkezett, ezek közül 39 kapott támogatást.

A tavalyi elismerés után idén már nem is gondoltuk, hogy ismét a nyertesek között sorolják fel cégünket, hiszen a Vision-Software Kft.-n kívül más előző évi győztes nem kapott helyett az idei díjazottak között.

A 2013-as pályázat támogatásával több családbarát intézkedést is megvalósítottunk. Pl.: Több a családi életet segítő szakembert hívtunk meg cégünkhöz a a pénzügyi megtakarítások, a családjog, az egészséges életmód, valamint a gyermekpszichológia területéről. Továbbá kiszélesítettük „kismama visszaszoktató programunk” lehetőségeit, így távoktatással tudjuk segíteni a minél egyszerűbb visszaintegrálást.

A 2014-es pályázati anyagunkban a kerékpártárolónk kibővítését, egy kerti hinta felállítását, céges babysitter szolgálatot és VS napközit, illetve kreatív gyermek napok megszervezését tűztük ki célul.

Az MTV Híradójának felvétele itt érhető el.