Automatikus bejövő szállítólevél generálás

Automatikus bejövő szállítólevél generálás

Az elektronikus beszerzés modullal nemcsak a kimenő megrendelések, hanem a megrendelt tételek raktárba vételezése is egy gombnyomással megoldható.

Beszállítói számlák fogadása / bejövő szállítólevél generálása az Octopus 8 ERP-ben

Az Octopus 8 ERP rendszer elektronikus (vagy automatikus) beszerzés moduljának alkalmazása esetén az értékesítő és erre szerződött beszállítói között xml-es adatkapcsolat kerül kiépítésre. Ennek eredményeként az értékesítőhöz beérkező bejövő megrendelések alapján automatikusan elkészülnek és továbbítódnak a beszállító felé a kimenő megrendelések.
A folyamat továbbfejlesztése a „Beszállítói számlák” fogadása, amikor már nem csak a kimenő megrendelések generálódnak és szúródnak be automatikusan bejövő megrendelésekként a beszállítóhoz, hanem a beszállító számlája alapján, a megrendelt tételek raktárba vételezése is szinte egy gombnyomással megoldható.
A beszállító által készített számlákat xml-ben lekéri a program és betölti az \ E-kereskedelem \ Elektronikus beszerzés \ Beszállítói számlák listakezelőbe. Így a letöltött számla alapján a program elő tudja állítani a bejövő szállítólevelet.

A Beszállítói számlák fogadása / bejövő szállítólevél generálása az Octopus 8 ERP-ben című dokumentum a Letöltések menüpontunk alatt található.