Kerekítsd Fel!

Kerekítsd Fel!

Segítsünk együtt a rászorulókon, vegyen részt Ön is a programban!

Cégünk egyik alapértéke a társadalmi felelősségvállalás, egyben a közösségi személet formálása és elmélyítése. Több évre visszamenőleg támogatunk és támogattunk arra rászoruló szervezeteket, vagy karitatív projekteket, melyet tevékenységet közvetve ügyfeleink, azaz Önök tettek lehetővé. Ezt ezúton is köszönjük! Napjainkra jelentősen megnőtt azon rászoruló családok, felnőttek és gyermekek száma, akik életük egyik legnehezebb időszakát vészelik át, munkájuk, egzisztenciájuk, esetleg valamely hozzátartozójuk elveszítése miatt. Ebben az időszakban felértékelődik az önzetlen segítségnyújtás és adományozás képessége. Erre biztosítunk most Önöknek egyszerű és közvetlen lehetőséget.

Az OCTOPUS 8 ERP Rendszer webáruházi motorjába lefejlesztettünk egy kerekítésen alapuló adományozási lehetőséget. Az integrált megoldás lehetővé teszi, hogy az Önök webáruházában vásárló partnerek, a vásárlás végén a kosár végösszegét felkerekíthessék egy adott összegre és így, ezzel a felkerekítéssel közvetve támogassanak egy, az Önök által kiválasztott szervezetet, vagy segítő programot. Azon ügyfelek webáruházaiban, akik szeretnének élni ezen lehetőséggel, cégünk díjmentesen elkészíti az ehhez szükséges internetes aloldalakat, egyben beállítja a működéshez szükséges OCTOPUS 8 ERP paramétereket.

A kosárérték felkerekítésekor keletkező adományok, a webáruház üzemeltetőjénél plusz összegként jelentkeznek, mely összeget időszakosan át kell utalni a kiválasztott szervezet számára. A bejegyzett közhasznú szervezet, adóigazolást állít ki az éves összesített támogatásról, mely így az Önök cégénél adóalap csökkentő tényező lesz! A működés mind a végfelhasználói (B2C), mind pedig a viszonteladói (B2B) áruházak esetén megoldott, azonban a B2B értékesítés esetén, bár a vásárló cég a kerekítés összegét ráfordításként elszámolhatja, azt adománykét nem kezelheti. Épp ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy olyan szervezeteket, programokat támogassanak, melyek szélesebb ismertséget és így támogatottságot élveznek.

Egyik ilyen program a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kerekítsd Fel! Mikroadományozási rendszere, mely már nem újkeletű cégünknél. Néhány partnerünk kifejezetten jó eredményekkel támogatja ezen keresztül az MMSz egy-egy projektjét. Amennyiben az MMSz programjai közül szeretnének választani további információkat és a háttéranyagokat találnak a https://kerekitsdfel.hu/ oldalon. Szintén jó szívvel tudjuk ajánlani a Bagázs Közhasznú Egyesület elmaradott kistérségeket támogató programjait, melyről az alapítvány https://bagazs.org/programjaink/ oldalán tudnak tájékozódni.

Végezetül, feltehetjük a kérdést, miért is jó ez, és változtat-e ez valamin? Erre válaszként álljon itt Teréz anya gondolata.

„Úgy érezzük, hogy amit teszünk, az csak csepp a tengerben. Enélkül a csepp nélkül azonban, sekélyebb volna az a tenger.”

Amennyiben Önök is úgy érzik részt szeretnének venni a programban, keressék munkatársainkat a karitativ@visionsoft.hu e-mail címen!