Keresés:

Hírek

Windows Intune Start 2011. március 23-án

Microsoft Windows 7 Enterprise + vírusvédelem havi 3000 Ft-ért! A Microsoft Online Serives paletta új havidíjas szolgáltatása kis és középvállalkozások számára.

2011. március 23-tól elérhető a Microsoft legújabb, a számítási felhőben működő, a számítógépek távmenedzselését megkönnyítő szolgáltatása, a Windows Intune.

A program a mikro és kisvállalkozásoktól kezdve a közepes cégeken át egészen a nagy, több telephelyes cégeknek is hasznos. Mit kapunk ezért:
- egységes és mindig a legújabb Windows kliens operációs rendszert, jelen esetben Windows 7 Enterprise licensz
- webes felületen kezelhető központi felügyeleti rendszer az előfizetésben lévő pc-k és notebook-ok részére
- a központ felügyeleti rendszer részeként és működtetésében lévő állandó és teljes védelmet biztosító kliens vírusvédelmi szolgáltatás (Forefront Endpoint Protection),
- távfelügyeleti rendszer állandó ellenőrzési, riportolási és figyelmeztető eszközökkel, képernyő átvételi lehetőséggel (Remote Assistance)
- központi hardver, szoftver és licensz leltár azonnal és folyamatosan aktív adatokkal,
- Microsoft frissítések menedzselése, egyenként, csoportonként és a teljes számítógép park részére központi szabályrendszer alapján.

A felügyeleti program segítségével a vállalatok számítógépei egyetlen felületről tarthatók karban, így például a frissítéseket nem kell egyenként telepíteni minden gépre. A rendszer egyesíti magában a Windows felhő alapú szolgáltatásait, PC felügyeletet és végpont védelmet. Az Intune használatához nem kell majd más tenni, mint a kliens alkalmazást telepíteni kliens gépekre, melyeket majd az Intune felületről szeretnék felügyelni.