Hálózati megoldások

Hálózati megoldások

Hálózati megoldások

Cégünk az Octopus 8 ERP rendszer fejlesztője, ezért számtalan vállalatnál kell megoldanunk hálózati kérdéseket, kivitelezni vezeték nélküli hálózatot a raktár logisztika számára és jellemzően teljes vezetékes hálózati infrastruktúrát kiépíteni. Szakembereink megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek ezen rendszerek kivitelezéséhez. Több ezer négyzetméteres raktárak teljes vezeték nélkül hálózatának tervezését és kivitelezését hajtottuk már végre az elmúlt években, melyeket referenciánkban megtekinthet. Talán ezért is, illetve az általunk kialakított rendszerek megbízható működése miatt is folyamatosan érkeznek felkérések ilyen rendszerek kiépítésére.

Az elmúlt évek tapasztalatainak köszönhetően a nagyobb gyártók termékeinek beüzemelés jelenleg már rutinszerűen történik, és partneri státuszainknak köszönhetően számos gyártó biztosít számunkra gyártói segítséget szükség esetén. A visszajelzések alapján ügyfeleink hiba nélkül és elégedettséggel használják az általunk kialakított rendszereket.

Mint az élet más területein is, itt is fontos az alapos tervezés, fontos szempont az épületgépészeti szempontok figyelembevétele is. Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt szakmai, biztonságtechnikai és üzembiztonsági területeken.

A kivitelezést követően amennyiben igény van rá, hivatalos mérési jegyzőkönyvet is tudunk biztosítani a kialakított rendszerekkel kapcsolatban. A hálózati rendszereket igény esetén monitorozzuk és üzemeltetjük is, így biztosítva a folyamatos működést és szükség esetén az azonnali hibaelhárítást.

Sok esetben találkozunk olyan hálózati rendszerekkel, melyek hibásan vagy hiányosan lettek kivitelezve. Szakembereink ezeket a rendszereket felmérik és lehetőség szerint a már kialakított rendszert alkotó összetevők felhasználásával, átszervezésével vagy szükség esetén bővítésével hárítják el a felmerült hibákat és hiányosságokat.

Amennyiben hálózati kivitelezéssel kapcsolatban kérdése vagy problémája merül fel, kérjük keresse IT vezetőnket az elérhetőségein.