Keresés:

Májusi keriparti

2015

2015-ös évből sem maradhat ki a Májusi kertipartink, ami a szórakozáson kívül arra is nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy dolgozóink megmutathassák családtagjaiknak, hol is töltik mindennapjaikat, kikkel dolgoznak együtt munkájuk során.
Az este meglepetés vendége, Csirmaz András nyűgözött le mindenkit bűvész show-jával. Az előadás után mikromágiával szórakoztatott mindenkit; így testközelből is megfigyelhettük mozdulatait, keresve a trükkök megoldásait. Műsora a gyerekek és felnőttek között is sikert aratott.
A már-már klasszikusnak számító céges kvízzel és a süti versennyel, valamint éjfélig tartó beszélgetésekkel zártuk az estét.

2014

Egy VS Kerti parti elengedhetetlen kellékei:

  • bográcsban készült finomság
  • frissen sült grillezett húsok/kolbászok + saláták
  • házi sütemények
  • jó társaság
  • vetélkedők és kvíz
  • valami meglepetés
  • zene és karaoke

Az idei év egyik kedvence a sütiverseny volt, melyre 13 nevezés érkezett. 5 szerencsés zsűritag kóstolhatta végig a finomságokat és adhatott pontokat ízre és kreatív kivitelezésre. Az Íz kategóriában győztes remekművet alig egy hete nálunk dolgozó kolléganőnknek, Horváth Anikónak sikerült megsütnie, mely a Képviselő másképp fantázia nevet viselte. A szépség versenyében Tálas Adrienn Pohárkrémje végzett, melyben a különböző ízek rétegeinek színei elbűvölték a szavazókat.

Meglepetésként egy lufihajtogató bohócot és egy arcfestőt hívtunk a kicsiknek (és a nagyoknak). Hétfőn számos színes kisállat díszítette az asztalainkat és elkészült az elengedhetetlen Octopus – polipunk is.

A délutánt idén is játékokkal töltöttük. Csomókat kötöttünk és bogoztunk, képeket kerestünk és találtunk. Nagy népszerűségnek örvendett a Miből lesz a cserebogár? játékunk, amiben a kisgyerekkori képek gazdáit kellett a felnőttel összepárosítani.

Az estét céges kvízzel zártuk, melyből megtudhattuk:

  • Ki eszi a legtöbb túrórudit a cégnél?
  • Leonardo Mona Lisa-nak a hajától eltérő színű szemöldököt festett-e?
  • A világ legkisebb önálló jogi entitása (jogi közössége) és a Vision-Software Kft között?

2013

2013-ban is megtartottuk tradicionális májusi majálisunkat kertünkben, melyre munkatársaink családtagjaikkal, gyermekeikkel érkeztek. Mint minden évben, idén is Huszár Bálint kollégánk főzött, bakonyi marhatokányt készített bográcsban. Isteni lett.

A kajálás után kezdődtek a csapatjátékok. Ebben az évben újdonságként a csapatok beöltöztek, ezzel is szimbolizálva az összetartozást. Voltak kalózok, fogtündérek, hivatásos munkakerülők, kék szalagosok és bográcsosok. Idén kevesebb vetélkedő volt, sokat csocsóztunk és beszélgettünk helyette.

A gyerekeknek külön készültünk: volt vattacukros néni, trambulin, foci és egyéb játékok. A helyben készített vattacukor nagyon jó ötletnek bizonyult, még a felnőttek is sorban álltak repetáért.

Amennyiben még több képet szeretnél látni az eseményről, látogass el céges Facebook oldalunkra.

« Vissza az események oldalra