Első alkalommal a HVG Állásbörzén

Első alkalommal a HVG Állásbörzén

Munkatársaink az egyik legfontosabb értékeink. Egyedi megoldásainkhoz elhivatott, lelkes és felkészült szakemberekre van szükségünk!

Hiszünk abban, hogy üzleti sikerünk alapvetően munkatársaink teljesítményétől és egyéni sikereitől függ, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szoftverünk, szolgáltatásaink és megoldásaink színvonala mellett megmutathassuk felelős munkáltatói oldalunkat is.

Számos díjat szereztünk az elmúlt évek folyamán szakmai és vállalati oldalról is.
Kiemelt Microsoft partnerségünkkel majdnem egyszerre szereztük meg a Családbarát, majd a Kerékpárosbarát munkahely kitüntetést, idén pedig újdonságként először jelenhetünk meg a HVG Állásbörzén a legnagyobb szoftvercégek mellett kiállító partnerként.

Standunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy tevékenységünk mellett partneri és munkaadói oldalról is megmutassuk értékeinket, filozófiánkat, erősségeinket, továbbá felelős hozzáállásunkat, barátságos munkakörnyezetünket és sportos mindennapjainkat.

A látogatók a rendezvény mindkét napján találkozhatnak Fecskovics Melinda, HR vezetőnkkel. Lehetőség lesz kipróbálni egy rövid próbainterjút is, aminek a végén egy hasznos HR csomgaot adunk minden résztvevőnek.

Rólunk, szoftverünkről, szolgáltatásainkról, nyitott pozícióinkról egyenesen a leendő kollégáktól is lehet kérdezni, akik az érdeklődőket szívesen bevezetik belső életünk kulisszáiba.

  • Fábián Tamás – IT vezető
  • Nádaskay Márton – Grafikus és sitebuilder
  • Szabó Krisztián – Support vezető
  • Szántay György – ERP tanácsadó

Találkozzunk október 5-6-án a SYMA-ban!