Keresés:

Octopus 8 ERP

Vállalatirányítási Rendszer

Az Octopus 8 ERP az ügyviteli folyamatokat komplex módon rendszerezi és hálózza be, mely filozófia egy közép illetve nagyvállalat számára kiemelt fontosságú. Szoftverünk folyamatos fejlesztése, új lehetőségei állandó stabilitást és versenyelőnyt biztosítanak partnereinknek.

Integrált webáruház

Az internetes jelenlét már minden vállalkozásnál kötelező érvényű, ezért az Octopus 8 ERP-hez integrált e-kereskedelmi modulunkkal nemcsak egy webáruházat, hanem komplex webes megoldást nyújtunk ügyfeleinknek. A B2B vagy B2C webáruházainkon keresztül automatikus beszerzésre, XML szolgáltatásokra és SEO-ra nyílik lehetőség akár mobil platformon is.

IT, mint érték

A mai világban elengedhetetlen egy cég életében, hogy stratégia pontként tekintsen a saját informatikai értékeire, eszközeire és lehetőségeire. Egy jó IT infrastruktúrával ugyanis nem csak a költségek csökkenthetőek, hanem a munkaerő hatékonyság is fokozható. Cégünk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleinek informatikai szolgáltatások tekintetében

Raktár-logisztikai tanácsadás

A Raktárlogisztika kihívásai: nagyobb rend legyen a raktárban, jobb legyen a raktár helykihasználtsága, pontosabb és gyorsabb legyen a működés illetve az adott erőforrással több feladatot lehessen ellátni. A megfelelő raktárlogisztika kialakításával mindezekre tudjuk a közös választ.

BPR tanácsadás

Egy új szoftver bevezetése illetve a meglévő rendszer fejlesztése mindig nagy szakértelmet és átgondolást kíván. A folyamatok újragondolásához szükséges szakértelmet és inspirációt kollégáink az eddig bevezetett több mint 100 cég tapasztalatának segítségével adják. A problémás területek feltérképezésével és a megfelelő munkamódszerek kialakításával hatékonyabb működés érhető el.

Kiemelt Microsoft KKV Partnerség
Kiemelt Microsoft KKV Partnerség

Pályázatunk és eddigi eredményeink alapján felvételt nyertünk a Microsoft Magyarország menedzselt KKV partnerei közé.

+Bővebben
Pályázat infokommunikációs fejlesztésekre
Pályázat infokommunikációs fejlesztésekre

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések és felhőalapú online üzleti szolgáltatások támogatása

+Bővebben
Ügyfélszolgálati újdonságok
Ügyfélszolgálati újdonságok

Excel export, főfelhasználó a partnerinfóban, cégenkénti számlaszűrés és webdesign előnézet. Ügyfélszolgálati weboldalunk továbbfejlesztésénél a minél gyorsabb, minél praktikusabb felhasználást tartottuk szem előtt.

+Bővebben
Egyre több kkv a felhőben
Egyre több kkv a felhőben

Látványosan nőtt az elmúlt két évben a felhőtechnológiát használó hazai kis- és középvállalkozások aránya, ami javítja a versenyképességet is – derül ki a Microsoft friss felméréséből. A döntéshozók és tapasztalt alkalmazottak lehetőségei ugyanakkor az átlagnál jobbak a távoli munkavégzésre.

+Bővebben

Egy újabb eseményekkel teli év áll mögöttünk. Sokat fejlődtünk és még többet tanultunk hibáinkból, sikereinkből, azonban mindez nem valósulhatott volna meg Ügyfeleink nélkül. Az év végéhez közeledve szeretnénk megköszönni a közös munkát és egyben kellemes karácsonyi ünnepeket, valamint sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni.

Bezárom