Keresés:

Octopus 8 ERP

Vállalatirányítási Rendszer

Az Octopus 8 ERP az ügyviteli folyamatokat komplex módon rendszerezi és hálózza be, mely filozófia egy közép illetve nagyvállalat számára kiemelt fontosságú. Szoftverünk folyamatos fejlesztése, új lehetőségei állandó stabilitást és versenyelőnyt biztosítanak partnereinknek.

Integrált webáruház

Az internetes jelenlét már minden vállalkozásnál kötelező érvényű, ezért az Octopus 8 ERP-hez integrált e-kereskedelmi modulunkkal nemcsak egy webáruházat, hanem komplex webes megoldást nyújtunk ügyfeleinknek. A B2B vagy B2C webáruházainkon keresztül automatikus beszerzésre, XML szolgáltatásokra és SEO-ra nyílik lehetőség akár mobil platformon is.

IT, mint érték

A mai világban elengedhetetlen egy cég életében, hogy stratégia pontként tekintsen a saját informatikai értékeire, eszközeire és lehetőségeire. Egy jó IT infrastruktúrával ugyanis nem csak a költségek csökkenthetőek, hanem a munkaerő hatékonyság is fokozható. Cégünk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleinek informatikai szolgáltatások tekintetében

Raktár-logisztikai tanácsadás

A Raktárlogisztika kihívásai: nagyobb rend legyen a raktárban, jobb legyen a raktár helykihasználtsága, pontosabb és gyorsabb legyen a működés illetve az adott erőforrással több feladatot lehessen ellátni. A megfelelő raktárlogisztika kialakításával mindezekre tudjuk a közös választ.

BPR tanácsadás

Egy új szoftver bevezetése illetve a meglévő rendszer fejlesztése mindig nagy szakértelmet és átgondolást kíván. A folyamatok újragondolásához szükséges szakértelmet és inspirációt kollégáink az eddig bevezetett több mint 100 cég tapasztalatának segítségével adják. A problémás területek feltérképezésével és a megfelelő munkamódszerek kialakításával hatékonyabb működés érhető el.

Előadás az ELTE-n
Előadás az ELTE-n

Meghívást kaptunk az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karára, hogy az informatika sokszínűségéről tartsunk előadást.

2014.10.17. +Bővebben
Új adóigazgatási rendelet
Új adóigazgatási rendelet

Az NGM rendelet értelmében a vállalkozásoknak bejelentési kötelezettsége van a hatóságok felé számlázási megoldásukkal kapcsolatosan.

2014.09.17. +Bővebben
Városligeti padokat fogadtunk örökbe
Városligeti padokat fogadtunk örökbe

A Főkert segítségével két városligeti padot fogadtunk örökbe és csinosítottunk ki a nyár közepén.

2014.08.18. +Bővebben
visionsoft.hu mobilra optimalizálva
visionsoft.hu mobilra optimalizálva

Az egyszerű kezelés és az ergonómia szempontjából átgondolva, de ugyanannyi tartalommal érhető el mobilra optimalizált weboldalunk. Így már telefonról vagy tabletről is könnyen hozzáférhető honlapunk.

2014.07.04. +Bővebben