Keresés:

Octopus 8 ERP

Vállalatirányítási Rendszer

Az Octopus 8 ERP az ügyviteli folyamatokat komplex módon rendszerezi és hálózza be, mely filozófia egy közép illetve nagyvállalat számára kiemelt fontosságú. Szoftverünk folyamatos fejlesztése, új lehetőségei folyamatos stabilitást és versenyelőnyt biztosítanak partnereinknek.

Integrált webáruház

Az internetes jelenlét már minden vállalkozásnál kötelező érvényű, ezért az Octopus 8 ERP-hez integrált e-kereskedelmi modulunkkal nemcsak egy webáruházat, hanem komplex webes megoldást nyújtunk ügyfeleinknek. A B2B vagy B2C webáruházainkon keresztül automatikus beszerzésre, XML szolgáltatásokra és SEO-ra nyílik lehetőség akár mobil platformon is.

IT, mint érték

A mai világban elengedhetetlen egy cég életében, hogy stratégia pontként tekintsen a saját informatikai értékeire, eszközeire és lehetőségeire. Egy jó IT infrastruktúrával ugyanis nem csak a költségek csökkenthetőek, hanem a munkaerő hatékonyság is fokozható. Cégünk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleinek informatikai szolgáltatások tekintetében

Raktár-logisztikai tanácsadás

A Raktárlogisztika kihívásai: nagyobb rend legyen a raktárban, jobb legyen a raktár helykihasználtsága, pontosabb és gyorsabb legyen a működés illetve az adott erőforrással több feladatot lehessen ellátni. A megfelelő raktárlogisztika kialakításával mindezekre tudjuk a közös választ.

BPR tanácsadás

Egy új szoftver bevezetése illetve a meglévő rendszer fejlesztése mindig nagy szakértelmet és átgondolást kíván. A folyamatok újragondolásához szükséges szakértelmet és inspirációt kollégáink az eddig bevezetett több mint 100 cég tapasztalatának segítségével adják. A problémás területek feltérképezésével és a megfelelő munkamódszerek kialakításával hatékonyabb működés érhető el.

Szavazás melletti kép
Milyennek találja megújult honlapunkat?Habi az Azure-ban
Habi az Azure-ban

A Habi Kft. az első olyan partnerünk, ahol az Octopus 8 ERP teljes funkcionalitását a felhőn keresztül érik el felhasználóink.

2014.03.17. +Bővebben
m.jtc.hu
m.jtc.hu

Elindult az első mobilra optimalizált weboldalunk! A webáruház ugyanolyan design-nal és funkcionális lehetőségekkel bír mobilon is, mint az online verzió.

2014.02.10. +Bővebben
Octopus 8 CRM + Outlook = Outlook Ticket
Octopus 8 CRM + Outlook = Outlook Ticket

Új kiegészítő modul készült az Octopus 8 CRM-hez! Az e-mailen érkező igényeket már közvetlenül az Outlookban tudja CRM adatokkal bővíteni.

2014.03.21. +Bővebben
Családbarát és Kerékpárosbarát munkahely lettünk
Családbarát és Kerékpárosbarát munkahely lettünk

2013 az elismerések éve volt a cég életében. Elnyertük a Családbarát munkahely 2013 és Kerékpárosbarát munkahely 2013 címeket is.

2014.02.03. +Bővebben